Categories: Actualitate

S-a sinucis din cauza singurătăţii şi a bolii

Un pensionar din municipiul Petroşani s-a aruncat, ieri dimineaţă, de la balconul apartamentului său situat într-un bloc turn şi a murit câteva ore mai târziu la spital. Omul avea mai multe afecţiuni şi n-a mai avut putere să lupte cu bolile.
Incidentul a avut loc ieri dimineaţă, în zona de centru a municipiului Petroşani, iar cei care l-au văzut pe bărbat prăbuşit pe caldarâm, iniţial, au crezut că i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Vecinii l-au auzit ameninţând că se sinucide, dar nu au reuşit să-l oprească. Aceştia au apucat să ceară ajutor prin 112, iar un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Petroşani a ajuns la faţa locului cu o pernă pneumatică în speranţa că vor reuşi să o plaseze sub balconul în care era bătrânul. N-au mai apucat, pentru că bărbatul de 65 de ani s-a aruncat în gol înainte să ajungă salvatorii la el. Paramedicii SMURD Petroşani ajunşi la faţa locului au descoperit că era în viaţă după o cădere de la circa opt metri şi după ce i-au acordat primul ajutor, l-au dus imediat la Spitalul de Urgenţă Petroşani. Medicii au stabilit că a suferit mai multe răni în urma impactului, şi sperau să-l salveze în cazul în care nu apăreau complicaţii.
„A fost adus un pacient policontuzionat, politraumatism prin cădere de la înălţime şi va rămâne internat”, a declarat, imediat după tragicul incident, dr. Monica Ciugulea, din cadrul UPU Petroşani. Deşi s-au chinuit să-l ţină în viaţă, după câteva ore, din cauza rănilor suferite,  victima a murit pe patul de spital. Apropiaţii bărbatului spun că depresia şi problemele de sănătate cu care omul se lupta de mai multă vreme ar fi cauzele care l-au determinat să recurgă la gestul extrem. Trăia singur de mai multă vreme, soţia fiind plecată la muncă peste hotare, însă chiar dacă toate datele arată că este vorba de o sinucidere, cazul este anchetat şi de criminaliştii din cadrul Poliţiei Petroşani. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

10 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

10 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

10 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

10 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

10 ore ago