Directorul Termocentralei Mintia, schimbat din funcţie

Războiul pornit de liberali cu PSD, la nivel judeţean, pare a se întoarce împotriva lor. Astfel, doi liberali şi-au pierdut funcţiile de conducere în urma unei contraofensive a social democraţilor.
Ieri, directorul Termocentralei Mintia din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, a fost înlocuit din funcţie după o decizie a conducerii societăţii energetice. Directorul general al CEH, Aurel Niculescu, a confirmat înlocuirea şefului de la Mintia fără a da foarte multe amănunte. Ioan Conţ este membru PNL Deva şi a condus Termocentrala Mintia încă din 2012, de la înfiinţarea CEH. Locul lui a fost luat de către Alexa Nicula, care a ocupat funcţia de inginer şef al termocentralei. Practic, s-a făcut o rocadă între cei doi. Potrivit unor surse şi Nicolae Petroi, un alt liberal aflat în prima linie de conducere a Complexului, ar urma să fie sacrificat în acest război dintre PNL şi PSD. Directorul Aurel Niculescu a infirmat însă zvonurile precizând că este mulţumit de activitatea lui Petroi şi nu se pune problema înlocuirii lui din funcţie. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Stimati tovarasi si pretini. E normal ca cei aflati la fraiele puterii sa numeasca in functii de conducere, la firmele de stat, oameni din clientela lor politica. Ca doar d'aia au muncit la lipit afise. Dar pentru binele patriei noastre io propun ca la fiecare firma din asta sa se infiinteze un post de secretar de partid (fara sarcini economice) care sa fie atribuit conform algoritmului. Salariul poate fi egal cu al directorului general. Restul angajatilor sa fie selectionati exclusiv pe baza criteriilor profesionale. Sigur firmele respective ar merge mai bine.
    P.S. Cele de mai sus nu au nimic cu cele prezentate in articol.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

5 ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

5 ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

5 ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

5 ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

5 ore ago

Bătrân bătut pentru 100 de lei

Pensionarul din Lupeni a fost o țintă ușoară pentru tâlhar și n-a putut opune rezistență,…

5 ore ago