Directorul Termocentralei Mintia, destituit din funcţie

Sorina Popa

Directorul Termocentralei Mintia, Florian Şandru (foto), a fost destituit din funcţie, de către Michael Melczer, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara.
Noul şef al Termocentralei Mintia va fi Ioan Conţ, fostul şef Departament Energie. Schimbările intră în vigoare din data de 19 decembrie 2016. Postul lui Conţ rămâne neocupat, deocamdată.
Michael Melczer a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „la Termocentrala Mintia este o dezorganizare totală. Joia trecută, doi salariaţi de acolo, doi Dorei, ca să spun aşa, au reuşit să decupleze Grupul Energetic nr. 3. Este inadmisibil ce s-a putut întâmpla. Nu este nici o procedură la Mintia. Corpul meu de control a făcut o anchetă şi a constatat că nu sunt proceduri la Termocentrala Mintia care să reglementeze zonele de mişcare ale personalului şi ale intervenţiilor. Toţi au fugit după funcţii acolo. Nu este o decizie politică, această destituire, Florian Şandru este membru PNL, dar şi Ioan Conţ este liberal. Am trimis o comisie la Termocentrala Mintia ca să vedem ce facem pe viitor să nu se mai întâmple aşa ceva”.
Contactat, directorul Florian Şandru a afirmat că nu este vinovat pentru incidentul cu Grupul nr. 3. „Eu oricum eram în concediu când s-a întâmplat asta, iar responsabili erau informaticienii, nu eu. M-a destituit domnul Michael Melczer, din 19 decembrie trec pe postul de şef Serviciu Termoficare. Mai mult, am înţeles că ni se va imputa, mie şi altora, paguba produsă. Nu este corect cum s-a procedat”, a declarat Florian Şandru.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Schimbari repetate, moarte sigura. Catia ani a stat director Vaida ?? De ce ?? Pentru ca era cu adevarat specialist. Restul....toti politruci...Bucalet, Alic, Vladu, Cont, Borca, Andronache, etc...,au fost doar niste glume. Si astfel Mintia va fi istorie !

  • S-au trezit sa ancheteze o avarie din cele peste 100 de avarii de la punerea in functie, sa dea vina pe oameni nevinovati ca asa e stilul domnului director "Dorel", director care nu stie carpelile care se fac in instalatiile de acolo pt ca nu sunt bani si mai spune de dezordine.

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

8 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

8 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

8 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

8 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

8 ore ago