Categories: Stiri

Director de la ArcelorMittal Hunedoara, cercetat penal pentru abuz în serviciu

http://www.mesagerulhunedorean.ro/wp-content/uploads/2009/06/03-arcelormittal.jpg
Directorul de securitate de la combinatul ArcelorMittal Hunedoara, Ştefan Cilică, este cercetat penal pentru abuz în serviciu, în dosarul nr. 2164P/2012. Oamenii legii de la Poliţia municipiului Hunedoara au demarat cercetările în acest caz extrem de important, având în vedere că este vorba de o unitate economică apaprţinând unui holding mondial. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Din pacate asta este nivelul la care s a ajuns (al managerilor firmei).Va mai amintiti ce somitati a avut acest combinat ca directori?Cine il stie cat de cat pe acest tip,stie ca este cam agramat,cultura submediocra si sub influenta nefasta a alti doi manageri.Las deoparte partea cu femeile.In fond cred ca totul se reduce la respectarea legii.Iar indivizii astia nu inteleg ca legea o fac autoritatile romane si nu firma lor!

  • Un arogant ,infumurat se credea stapanul Combinatului. El comanda si activitatea de la firma de paza Rosegur. daca el nu te place nu te angajeaza firma de paza. A reusit sa dea afara din Rosegur oamenii de calitate inclusiv pe seful de obiectiv domnul Branzan care era un om deosebit. ESTE O RUSINE PENTRU COMBINAT PTR CA ACEST INDIVID E DIRECTOR

  • Este un om de toata jena si un om care nu merita aceasta functie ..umileste toti angajatii de la firma de paza Rosegur si De la ARCELOR MITTAL ...abuzeaza de functia care o are si face numai nedreptati folosinduse de numele conducerii de la ARCELOR MITTAL ..o rusine pentru acestia ...speram ca se va face dreptate

  • E foarte greu sa crezi ca un "functionaras" (refuzat ulterior)a ajuns mare" director. Dar se pare ca in tara noastra orice e posibil.
    Este posibil, de exemplu, sa devii director avand numai 12 clase (desi nu ai participat la niciun concurs de ocupare a funciei), este posibil sa ceri angajatilor societatii unde lucrezi sa respecte un regulament cazon, desi ei sunt niste bieti civili, cu salarii de criza (dar sunt hoti cu totii !!!), este posibil sa coordonezi activitatile unei alte societati (cea de paza) care isi are propriul sistem de functionare, autointitulandu-te SEFUL tuturor angajatilor !
    Ce nu este posibil si nu este de tolerat este faptul ca sefii tai, care au totusi o experienta si o pregatire sa iti tolereze toate aceste "excese de putere" si neobrazari fata de oamenii care iti asigura salariul, cei care nu se ridica la "nivelul" tau (de incadrare).
    SA ITI FIE RUSINE domnule director (prea mult spus)!!
    Domnilor manageri, rezultatele de calitate sunt aduse de OAMENI de calitate !!!!!!!!!

  • Pacat ca s-a nascut un individ ca "menajerul" Cilica Stefan.
    Pentru a fi manager trebuie sa ai studii superioare,nu sa faci facultatea "wireless",pe banii de la Arcelor.In loc de facultatea "wireless" mai bine ar merge in clasa intai' sa invete sa scrie corect din punct de vedere gramatical.Rusinea societatii!!!!

  • voi vorbiti de tablagiu din jandarmerie dar afar pentru furt de motorina? ala nu e angajat la mittal ci la o filiala.
    nasol si pentru noi a fost greu sa scapam de el.

  • Cine este si de unde vine acest individ cu o istorie controversata si incerta,un om cu o gandire masochista si cu sechele pe creierul mic, pentru care toti angajatii,in proportie de 98% sunt hoti, cu exceptia lui si a celor care il promoveaza.Acest pazitor de garduri si tarlale ,care crede ca acest combinat ii apartine ,sa nu uite niciodata ca aceasta mostenire nu ii apartine si EL chiar nu are nimic comun cu aceasta societate,in afara de faptul ca a putut scapa din foame,ba mai mult s-a emancipat si a descoperit gelul si lacul de unghii,normal doar este al doilea in firma si este manager si nu unul oricare ci de SECURITATE.Nici o barfa nu il deranjeaza,din contra ,il face mai narcisist si mai hotarat in ce ar mai putea face doar sa ii poata stresa si mai mult pe amaratii de la Rosegur si pe angajatii de la Arcelor.Ce sa mai comentam cand prostia este promovata si valoarea umana este calcata in picioare,cui ii foloseste asemenea comportament si cat de benefic este pentru noi toti,interesant este faptul ca noi toti suntem de acord si permitem acest comportament sau poate am inceput sa ne placa.Cred ca ne meritam soarta.

  • Felicitari ziarului Mesagerul Hunedorean care a fost primul si cel mai curajos, deoarece a deschis subiectul despre acest ,,director" ANALFABET Cilica Stefan.
    Provine din randul Jandarmilor, care la prima restructurare a personalului a fost dat afara. La ArcelorMittal a fost angajat pe baza unor relatii, fara a sustine examen, sau a concura cu cineva pentru acel post, deci a fost angajat abuziv.
    Dupa ce a ajuns in functia de ,,Manager" a inceput sa-i trateze pe angajatii ArcelorMittal ca pe niste infractori, iar pe noi angajatii Rosegur ca pe niste slugi, sclavi pe propria lui mosie. Din aceasta pozitie a reusit sa dea afara multi colegi de-ai nostrii nevinovati si multe colege care nu i-au acceptat avansurile. Putini sunt cei care stiu aceste amanunte, insa cred a venit momentul adevarului. Nu stiu de ce conducerea firmei Rosegur accepta aceste mizerii, ci nu-si impun punctul lor de vedere pentru a ne sustine, pentru ca noi suntem angajati ai lor nu ai ArcelorMittal.
    Un asemenea individ care nu are nici macar cunostiintele de baza ale clasei primare I-IV, nu are ce cauta intr-o asemenea functie. Unde s-a mai vazut un director care sa nu aibe nici un om in subordine???
    Regretam faptul ca un om competent cum a fost d-nul Branzan a plecat deoarece i-a fost imposibil sa lucreze cu o asemenea persoana, lipsita de respect, bun simt si plina de mandrie.
    Rog toti colegii care au fost afectati de masurile exagerate ale acestui ,,Manager", sa-si relateze problemele intampinate. Sper ca macar Justitia sa ia masurile corecte si sa aplice legea. Oare conducerea concernului ArcelorMittal cunoaste toate aceste probleme????
    Doresc ca conducerea ArcelorMittal Hunedoara sa-si dea seama, acum, in ultimul moment, si sa-l dea afara asa cum a fost si angajat.

  • Domnule director explicati-ne si noua ce inseamna acel aparat numit "ECHILOTEST",sa inteleg ca, CHILO vine de la chiloti ??? Deci testare la chiloti ? A-ti rams cu gandul acolo ??? SUNTETI PENIBIL !!!

  • Are dreptate st laurentziu si ei Jandarmii de abea au scapat de el, iar ai nostri la-u angajat fara se se intereseze ce jigodie de om este. RUSINE DOMNULE MENAJER (MANAGER)

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

5 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

5 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

5 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

5 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

5 ore ago