Categories: Actualitate

Decizie importantă în dosarul lui Mircia Muntean

Astăzi, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) ar putea decide dacă dosarul în care deputatul Mircia Muntean (foto), fostul primar al municipiului Deva, este acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice va fi trims în judecata de fond sau va fi înapoiat la Parchet.
„Termenul din 29 septembrie de la ÎCCJ este prima înfăţişare din dosarul în care se va dezbate contestaţia depusă faţă de hotărârea judecătorului de Cameră preliminară de trimitere a dosarului în judecata de fond”, a precizat Traian Dumitrescu, avocatul fostului primar al Devei. Sentinţa pe care o va da instanţa în acest caz va fi definitivă.
Mircia Muntean a ajuns în această situaţie după ce autoturismul său a fost implicat într-un accident rutier petrecut în luna octombrie 2014 pe Calea Zarandului din Deva. Din probele administrate de procurorii Parchetului de pe lângă ÎCCJ reiese că fostul edil, aflat în stare de ebrietate, nu a reuşit să oprească maşina la timp şi a lovit alte autoturisme care staţionau la culoarea roşie a semaforului. Dosarul a fost trimis în instanţă în luna mai, după finalizarea anchetei procurorilor. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Mutra de cretin ,fara scoala , comportament de vagabond ,minte de idiot irecuperabil. Si cu toate astea ,escroc cu state vechi de plata in solda interlopilor . "Oameni" ca asta au facut Romania de azi ! Asa nenorociti ,asa tara !!"

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru această…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Jaf la drumul mare are loc într-o localitate situată la poalele mun­ților din sudul jude­țului.…

21 de ore ago

Bulina albă

Camelia Bedea, primarul comunei Vălișoara Pentru că a lansat îndemnul ca cetățenii să ajute familiile…

21 de ore ago

Bulina neagră

Nicolae F., din municipiul Vulcan Pentru că se află în stare de arest preventiv, fiind…

21 de ore ago

O Pediatrie Nouă la Deva, în luna cadourilor

Adriana Năstase Administratorul public al județului, Costel Avram (foto), a afirmat recent la ședința de…

21 de ore ago

Beat, fără permis de conducere, s-a băgat cu mașina într-un stâlp

Un hunedorean s-a urcat băut la volanul mașinii, deși nu avea permis de conducere și,…

21 de ore ago