De ce este nemulţumit Dorin Gligor?

După ce consilierul judeţean PNL Ovidiu Popa a plecat din PNL, se tulbură, din nou, puţin apele în organizaţia liberală hunedoreană.
În urmă cu câteva zile, consilierul judeţean Dorin Gligor (foto) le-a spus colegilor din Biroul Judeţean că este nemulţumit de modul în care se face politică printre liberali. El a anunţat pentru astăzi o conferinţă de presă. Contactat, Gligor a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că se gândeşte încă la viitorul său politic, dar că nu crede că va părăsi PNL.
Deputatul Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, a afirmat că alesul judeţean a spus în şedinţa Biroului Judeţean al PNL că are mai multe nemulţumiri. „Eu l-am încurajat să iasă, să spună ce are de spus. Cu toţi procedez la fel”, a declarat deputatul liberal. La rândul său, Tiberiu Balint, liderul PNL Deva, a declarat că „nu am înţeles prea bine la şedinţă ce probleme are Dorin Gligor. Am înţeles că este nemulţumit, dar şi noi suntem. El a vorbit la general”, a spus Balint. În consecinţă, vom vedea astăzi de ce este nemulţumit consilierul judeţean liberal Dorin Gligor şi dacă plecările din PNL Hunedoara se înmulţesc. (S. Popa)

 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

12 minute ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

12 minute ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

13 minute ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

17 minute ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

20 de minute ago