Categories: Sport

Dănuţ Bulai, debut cu dreptul cu noua maşină, Citroen DS3R3MAX

Raliul Harghitei trebuia să fie a patra etapă a Campionatului Naţional de Ra­liuri, dar amânarea Raliului Bucovinei din motive organizatorice l-a propulsat o poziţie în calendar. În acest an, com­pe­tiţia automobilistică din Harghita s-a des­făşurat pe asfalt, pe o distanţă de 340 de kilometri, dintre care 12 probe speciale au însumat 112,6 de kilometri.

Marişca, câştigător din nou
Echipajul hunedorean alcătuit din Dănuţ (foto) şi Lucian Budai a debutat în sezonul actual chiar la Harghita Rally 2021 cu noul automobil de concurs, Ci­troen DS3 R3MAX. Debutul hunedorenilor a fost unul bun, astfel că la finalul întrecerilor din această etapă echipajul s-a situat pe locul doi în clasamentul CNRB – 2 Roţi Motrice faţă şi la cel din clasa RC4 iar în cla­samentul final provizoriu este pe locul 14 şi pe locul 11 în clasamentul provizoriu la General CNRB (clasele 1-10).
Ediţia din acest an a Raliului Harghitei a fost câştigată de dublul campion naţional absolut Bogdan Marişca în echipă cu Ser­giu Itu. Marişca a preluat conducerea raliului încă de pe prima probă specială, fiind urmat de Adrian Teslovan şi Bogdan Cuzma, acesta din urmă fost campion na­ţional absolut de Viteză în Coastă, fiind în premieră în această postură la raliuri. De altfel, în urmă cu 20 de ani, Bogdan Marişca obţinea în Harghita primul său succes din carieră, avându-l copilot pe Sebastian Itu, tatăl copilotului cu care s-a impus în weekend. Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri se va desfăşura pe 28-29 mai la Cluj-Napoca, fiind, de asemenea, o etapă de asfalt.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

5 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

6 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

6 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

6 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

6 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

6 ore ago