Categories: ActualitateFlash

Dan Puric, pe scena Teatrului de Artă Deva

Andreea Lazăr

Sala plină ochi iar casa de bilete închisă. Aşa s-a desfăşurat prima conferinţă, susţinută de Dan Puric (foto), la Deva. Actorul a fost prezent, ieri seară, în oraşul de la poalele cetăţii, cu conferinţa „Despre iubire”, urmând ca astăzi să susţină  spectacolul „Vis”.
Dan Puric s-a aflat, pentru prima oară la Deva, cu un spectacol propriu. Acesta s-a declarat uimit de Teatrul de Artă, dar şi de activitatea directorului artistic, Mc Ranin, de la redeschiderea instituţiei de cultură. „E incredibil ce aveţi voi aici. Nici măcar nu ştiam că în Deva există teatru până acum. Oraşul s-ar putea transforma într-un adevărat centru cultural în câţiva ani, dacă va fi bine promovat. Şi asta datorită construcţiei teatrului, a amplasamentului, dar şi a implicării lui MC Ranin”, a afirmat Dan Puric.

O nouă reprezentaţie
Dan Puric va veni din nou în faţa publicului devean în această seară. Actorul va pune în scenă spectacolul One Man Show, „Vis”. Construit dintr-o serie de imagini gestuale, dans, expresivitate maximă, „VIS“-ul are meritul de a surprinde publicul, de a-l incita. Spectacolul va începe la ora 18.00, la Teatrul de Artă Deva.
Deoarece biletele puse în vânzare pentru cele două reprezentaţii ale artistului s-au vândut încă din primele zile, Dan Puric promite să revină la Deva cu conferinţa „Despre Martiri” şi cu „Rozal Fashion”, un spectacol dedicat Casei Regale din România.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

16 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

16 ore ago