Cupa Iancu de Hunedoara la lupte libere

Nicolae Gavrea

Asociaţia judeţeană de lupte a organizat la Hunedoara un util test de verificare, înainte de participarea la campionatele naţionale, pentru sportivii de la secţiile de performanţă din judeţul nostru.

Reuniţi la Cupa Iancu de Hunedoara, peste 100 de sportivi de la cele şapte secţii de lupte din judeţ şi două echipe invitate de la Timişoara şi Jimbolia şi-au verificat potenţialul în perspectivele întrecerilor etapei de zonă programate peste o săptămână.
Ca de fiecare dată, reprezentanţii de la secţia de lupte libere din cadrul CNS Cetate Deva au avut rezultate notabile care certifică posibilitatea ca dintre cei mai jos menţionaţi să fie şi viitorii campioni la ediţia din acest an. S-au evidenţiat la competiţia de la Hunedoara, din grupa antrenorului Doru Ailincăi: Lorena Macingo (categoria 40 kg), Francesca Micle (categoria 48 kg), Bartalyx Stefan (35 kg), Andreea Manea (44 kg), Alexandru Tamaş (57 kg), Elena Tamas (48 kg) şi Andreea Vraci (52 kg).
Din grupa antrenorului Cosmin Văcăraşu s-au remarcat Bianca Obrejan (34 kg), Denisa Obrejan (30 kg), Raluca Covaciu, Fane Ciubucă (29 kg), Dragoş Ciubucă (34 kg), Denis Grigorescu (46 kg) şi Andrada Văcăraşu (52 kg). Etapa de zonă la întrecerile naţionale se va desfăşura la Băile Herculane.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.