CSŞ Petroşani, calificată la turneul semifinal 2 al junioarelor III

Ovidiu Mănăstire

Echipa de junioare III a clubului CSŞ Petroşani a obţinut locul 2 în grupa a II-a a turneului semifinal I din cadrul campionatului naţional de handbal, obţinând accesul în turneul semifinal II, unde s-au calificat cele mai bune 16 grupări din ţară la această categorie de vârstă. Echipa pregătită de Daniel Brânzău a obţinut trei victorii şi a fost învinsă de două ori la turneul desfăşurat la Plopeni.
Calificarea, decisă la golaveraj
Câştigătoare a seriei F din sezonul regulat, CSŞ Petroşani a plecat cu statut de favorită la calificare în grupa a II-a a turneului semifinal I, desfăşurată la Plopeni. Echipa lui Daniel Brânzău a debutat cu o victorie în competiţie, trecând cu 33-17 de CSŞ Sfântu Gheorghe, dar a cedat în a doua partidă, 22-23 cu LPS Viitorul Piteşti. Gruparea din Valea Jiului a cedat şi în al treilea meci, 23-28 cu Arena Tg. Mureş, dar a încheiat în forţă competiţia, cu două succese, 28-21 cu CSŞ 2 Bucureşti şi 16-5 cu LPS Slatina. Grupa a fost câştigată de Arena Tg. Mureş, iar pentru locul 2 s-au luptat CSŞ Petroşani, CSŞ 2 Bucureşti şi LPS Viitorul Piteşti, care au avut acelaşi număr de puncte. Echipa din Valea Jiului a stat mai bine la golaverajul meciurilor directe dintre aceste trei formaţii şi a obţinut calificarea la turneul semifinal II.
Conform programării, CSŞ Petroşani va întâlni în această fază echipele Chimia Rm. Vâlcea, Corona Braşov şi LPS Focşani. Primele două formaţii clasate în această grupă se vor califica la turneul final iar locaţia şi datele de desfăşurare vor fi anunţate în următoarea perioadă.
Junioarele II luptă la Baia Mare
La finalul acestei săptămâni, echipa de junioare II a clubului din Petroşani va lua startul la rândul ei la turneul semifinal I din cadrul campionatul naţional. Trupa lui Daniel Brânzău va juca la Baia Mare, în grupa a IV-a, contra echipelor Phoenix Baia Mare, CSM Ploieşti şi LPS Vaslui. Primele două clasate din această grupă vor obţine accesul la turneul semifinal II.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.