CSŞ Petroşani forţează calificarea la turneul final

Echipa CSŞ Petroşani va încerca la finalul acestei săptămâni calificarea la turneul final al campionatului naţional de handbal pentru junioare III. Trupa antrenată de Daniel Brânzău face parte din grupa A la al doilea turneu semifinal, care se va juca la Plopeni.

Accesul între primele opt, o misiune dificilă
După ce a acces în primele 16 echipe la această categorie de vârstă, clasându-se pe locul 2 în grupa I la primul turneu semifinal, CSŞ Petroşani va încerca imposibilul, şi anume accesul între primele opt grupări ale ţării. Misiunea trupei din sudul judeţului va fi mult mai dificilă, urmând să întâlnească la al doilea turneu semifinal două câştigătoare de grupă, CS Chimia Rm. Vâlcea şi Corona Braşov, şi o altă echipă clasată pe locul 2, LPS Focşani, în condiţiile în care doar primele două merg la turneul final.

Va întâlni favoritele în primele două partide
Grupa A a celui de-al doilea turneu semifinal se va juca pe teren neutru, la Plopeni şi va începe vineri. În prima partidă, CSŞ Petroşani va întâlni pe Corona Braşov, urmând ca sâmbătă să o înfrunte pe CS Chimia Rm. Vâlcea. Duminică, în ultimul meci, CSŞ Petroşani va juca cu LPS Focşani. Peste o săptămână, tot la Plopeni, şi echipa de junioare II a clubului din Valea Jiului va încerca să se califice la turneul final, urmând să întâlnească pe CSM Bucureşti, CS Unirea Sânnicolau Mare şi ACS Şcoala 181 Bucureşti. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.