CSŞ Petroşani a ratat calificarea la turneul final al junioarelor III

Echipa de junioare III a clubului CSŞ Petroşani a ratat şansa de a se califica la turneul final al campionatului naţional de handbal, clasându-se pe locul 3 în grupa A a celui de-al doilea turneu semifinal, desfăşurat la Plopeni. Gruparea antrenată de Daniel Brânzău a fost învinsă în două meciuri şi l-a câştigat pe cel de-al treilea, clasându-se pe locul 11 în ţară la această categorie de vârstă.

Doar o victorie de palmares
Plecată cu şansa a treia în grupă, conform poziţiei ocupate în primul turneu semifinal, CSŞ Petroşani a cedat în prima partidă a grupei A, desfăşurată la Plopeni, fiind învinsă cu 24-15 (14-6) de Corona Braşov. Calificarea la turneul final s-a jucat în al doilea meci, jucat contra echipei Chimia Rm. Vâlcea. Deşi în prima repriză handbalistele din Valea Jiului s-au ţinut aproape de adversare, la pauză scorul fiind 12-11 în favoarea vâlcencelor, în repriza secundă Chimia s-a desprins şi a învins în final cu 26-21. În ultima partidă a grupei, CSŞ Petroşani a obţinut o victorie de consolare, trecând cu 27-23 (14-11) de LPS Focşani.
Primele două echipe clasate în cele patru grupe al celui de-al doilea turneu semifinal s-au calificat la turneul final. Conform rezultatelor, CSŞ Petroşani a urcat pe locul 11 în ţară la acest nivel, o performanţă deosebită pentru un club cu condiţii mult mai sărace faţă de alte echipe.

Încearcă să realizeze mai mult
CSŞ Petroşani va încerca la finalul acestei săptămâni calificarea la turneul final al junioarelor II, echipa din Valea Jiului trebuind să obţină unul din primele două locuri în grupa A a celui de-al doilea turneu semifinal. Partidele se vor desfăşura tot la Plopeni, de vineri până duminică, iar CSŞ Petroşani va întâlni echipele CSM Bucureşti, Unirea Sânnicolau Mare şi ACS Şcoala 181 Bucureşti. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.