Crin Antonescu: „Eu nu fac pact de coabitare cu bandiţii!”

Volodia Macovei

Ieri, liderul PNL Crin Antonescu (foto) a făcut o vizită electorală în judeţul Hunedoara. El a mers, însoţit de candidaţi PNL la europarlamentare şi liderii hunedoreni ai formaţiunii, în Haţeg, Orăştie, Hunedoara, Şoimuş, Vălişoara, Luncoiu de Jos, Brad şi Deva.
„Nu credem în urmaşii politici ai lui Traian Băsescu”
La Deva, preşedintele liberalilor a participat la un adevărat miting electoral, pus sub semnul unei adunări a delegaţiei permanente teritoriale. Alături de Crin Antonescu au fost candidaţii la europarlamentare Norica Nicolai, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi şi Lucia Varga, dar şi candidatul la alegerile parţiale din Colegiul 3, Sorin Ştefoni.
La finalul întâlnirii, Crin Antonescu a făcut câteva declaraţii de presă.
Legat de acuzele rivalilor politici cum că ar fi bătut palma cu preşedintele Traian Băsescu, după plecarea din USL, liderul liberal a declarat că situaţia este alta: „Cei care acuză sunt cei care, după ce au făcut un pact de coabitare cu Traian Băsescu, duc acum un război la spartul târgului. Eu nu fac pact de coabitare cu bandiţii. Am fost acuzat că aş fi avut o înţelegere cu Traian Băsescu, lucru complet neadevărat. Nu am nimic cu Traian Băsescu, ştiu cum e. De aceea l-am suspendat de două ori, de aceea nu mai vrem pe cineva ca el şi nu credem, nici eu, nici noi, românii, în urmaşii săi politici. Din noiembrie, se va vedea că se poate trăi liniştit fără Traian Băsescu. Se pare, însă, că alţii au nevoie de Traian Băsescu, în fiecare zi”.
„Propagandă plătită gras”
Legat de existenţa unor disensiuni interne în PNL, după plecarea de la guvernare, Antonescu a infirmat aceste declaraţii venite din partea adversarilor politici, concluzia sa fiind aceea că „sunt oameni plătiţi să mintă”.
„Nu există simpatizanţi PNL supăraţi că am plecat de la guvernare. Există pesedişti supăraţi rău că am plecat de la guvernare, nu ştiu de ce, şi există propagandă plătită gras de către oamenii pesedeului, ca să povestească ce jale e în PNL că nu mai suntem la guvernare. Până la urmă, lucrul acesta devine, pe zi ce trece, mai caraghios. S-a vorbit că se face alt partid, că se rupe PNL, Tăriceanu a făcut manevre destul de riscante, care s-au soldat, cum ştiţi, cu un eşec. Dar, mai sunt câteva zile şi vom vedea care este susţinerea publică a PNL”.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Amarnicul play-boy Antonescu. Ai dreptate, mai ai cateva zile si nu va mai sti nimeni de tine. Ai devenit bufonul PNL-ului, nu iti este rusine sa vorbesti in halul acesta. Nici la degetul mic de la picior nui ii ajungi lui Tariceanu, ti-ai batut joc de acest partid. Noroc ca ti-ai dat arama pe fata la timp, esti o pata negra in istoria acestui partid. La Cotroceni vei ajunge, dar pe post de cucuvea. Arunci numai invective la adresa fostilor colegi de coalitie, esti un om politic terminat, NN.

  • Nu, tu ești de mână cu ei prin județ. Uită-te în curtea ta că mai bandiți ca molot și ai lui nu găsești. Județul ăsta e cel mai sărac din zonă din cauza molotului tău („bunul tău prieten”).

  • ,,De pe urma propagandei poţi să pierzi voturi, poate chiar nişte alegeri, dar minţind oamenii îţi pierzi pentru totdeauna sufletul şi obrazul" asa se intampla si cu Crin Antonescu , Mircea Molot , Petru Marginean, falimentarul Tiberiu Balint care au ajuns pe posturi cu sprijinul PSD.Domnule Molot , pana mai ieri il lingeai in cur, ii lingeai si mucii presedintelui PSD ca sa obtii sprijinul PSD-ului in lupta de a castiga presedentia Consiliului judetean , acum ai trecut la atacuri permanente la adresa foştilor „tovarăşi şi prietini” din PSD, din păcate, multe dintre ele fără acoperire.

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

2 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

2 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

2 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

2 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

2 ore ago