Categories: Sport

Mai tari decât campioana

Ciprian Marinuţ

Echipa Pera BMW este revelaţia sezonului de primăvară în campionatul de mini-fotbal RealSport Deva. Formaţia patronată de Ovidiu Ioiescu a învins, duminică, formaţia campioană a ediţiei trecute, CSD, cu scorul de 2-1, după ce anterior remizase, 1-1, cu actuala lideră, Avantaje, şi câştigase etapa zonală a „Cupei Prieteniei Bergenbier”.
Cel mai bun meci al campionatului
Derbiul dintre campioana CSD, clasată pe locul secund, şi deţinătoarea „Cupei României”, Pera BMW, situată în prezent pe poziţia a III-a s-a încheiat cu o semi-surpriză, după un meci de bună calitate. Mai motivată şi mai sufletistă în meciurile cu echipele tari, trupa lui Ovidiu Ioiescu s-a impus cu 2-1, după ce la pauză conducea cu 2-0. Un rol important în obţinerea victoriei l-a avut portarul Ionuţ Florea, care a apărat senzaţional, inclusiv un penalti, dar la un nivel înalt s-au prezentat şi ceilalţi componenţi ai echipei.
Pera BMW a deschis scorul prin Andrei Torok, care l-a surprins pe portarul advers cu un şut de la distanţă, lângă bară. Cu un moral bun susţinut de gol, cei de la Pera BMW au desenat frumos pe gazonul sintetic de la RealSport şi au controlat destul de clar prima repriză. Firesc, aprope de pauză, Petrişor a majorat avantajul la 2-0, cu un şut pe jos din faţa careului, după o fază colectivă care a curs excelent. Campioana CSD şi-a arătat colţii după pauză, când a mizat totul pe cartea atacului. Din păcate pentru ei, tentativele lor ofensive s-au lovit ca de un zid de portarul Ionuţ Florea, care a avut parade salvatoare. Apărătorul buturilor echipei Pera BMW a fost imbatabil chiar şi din penalti, el reuşind să apere lovitura executată de „veteranul” Ciocoi, fost jucător de Liga I. Singura dată când Florea s-a dovedit vulnerabil a fost atunci când şutul lui Cărăvan (min. 45) a fost deviat de un coechipier şi a intrat în plasă, astfel că scorul final a fost de 2-1.
În sfârşit, mândru de echipa sa
Ovidiu Ioiescu, patronul echipei Pera BMW, era încântat de jocul formaţiei sale şi de rezultat şi a ţinut să-şi laude jucătorii. „Cred că, în acest moment, suntem cea mai în formă echipă din campionat. Am remizat cu Avantaje, am câştigat Cupa Prieteniei, iar acum am învins campioana. În sfârşit, jucătorii m-au făcut să mă simt mândru de echipa mea, pentru că au arătat ambiţie, seriozitate, disponibilitate la efort şi eficacitate. Mai avem încă şanse matematice la câştigarea titlului, aşa că ne vom lupta până la final pentru acest obiectiv”, a spus Ovidiu Ioiescu.
Echipa Pera BMW va participa la finalul lunii mai la turneul zonal al „Cupei Prieteniei Bergenbier”, de la Cluj-Napoca, unde îşi propune să se califice la etapa naţională la care câştigătoarea va primi dreptul de a participa la un turneu în Brazilia, la Rio.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago