Crin Antonescu: Puterea nu are solutii la nici o problema!

Dana Istudor

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, (foto) a făcut sâmbătă, o vizită în Deva, Hunedoara şi în mai multe localităţi ale Văii Jiului, pentru susţinerea hunedoreanului Ben-Oni Ardelean, care candidează pentru un fotoliu de europarlamentar la alegerile din 7 iunie.

„Am făcut greşeli”
Crin Antonescu, însoţit de conducerea judeţeană a partidului, dar şi cea a organizaţiilor din Valea Jiului, le-a spus simpatizanţilor PNL, care s-au adunat în număr mare la Teatrul „I.D. Sârbu” din Petroşani, pentru a-şi vedea liderul, că „România este o ţară cu false modele”,în care minciuna şi prostul gust sau promisiunile neonorate construiesc cariera unor oameni politici. „Am vorbit despre modelele din societatea românească. Modele publice, cele din politică, din instituţii, modelele din ceea ce înseamnă formarea oamenilor tineri. Da, România este o ţară care, din păcate, este fără modele, în care prostul gust, minciuna, dezinformarea, promisiunile neruşinate fac din nefericire cariera politică a unor oameni”, a spus Antonescu în faţa simpatizanţilor, adăugând că liberalii, în cei patru ani de mandat, au avut multe greşeli, dar şi realizări, pe care nici un guvern nu le-a avut după Revoluţie. „Am ieşit de la guvernare după patru ani, în care multe nu am făcut, aşa cum ar fi trebuit, am greşit. Am realizat însă multe pentru România şi români, mai multe decât s-au făcut din 1990 până în 2004. Se pune problema la aceste alegeri, să dăm un răspuns celor care ne guvernează, celor care ne-au minţit şi ne mint şi să arătăm dacă în economia românească lucrurile pot decurge şi altfel”, a mai spus Antonescu.

Minciuni de campanie
Crin Antonescu consideră că politicienii din România trebuie pedepsiţi dacă mai mint cu neruşinare, iar 7 iunie ar trebui să reprezinte şi o sancţiune dată politicienilor, pentru a înţelege „că în România nu mai pot minţi cu neruşinare fără a fi pedepsiţi”. Acesta a dat un exemplu legat de situaţia Văii Jiului. „Nu există soluţii pentru probleme punctuale, nu există proiecte pentru zone speciale cum este Valea Jiului. Nu există decât promisiuni. Nu există decât promisiunea că se întrezăresc semnele ieşirii din criză şi nu vedem care sunt semnele acelea, pentru că nu am auzit de oameni angajaţi, ci doar de disponibilizaţi. Se repetă aceleaşi minciuni, pentru că suntem în campanie electorală”, a spus liderul PNL.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

3 secunde ago

Tatăl care și-a ucis fiul – condamnat la aproape 7 ani de închisoare

Tânărul înjunghiat de tată era consumator de droguri și alcool, dar la momentul crimei nu…

2 minute ago

Protest la prefectură!

Câteva zeci de membri ai Sin­di­ca­tului Liber "Vulturul" de la Peni­ten­ciarul Deva au protestat ieri…

2 minute ago

Au salvat o lebădă ajunsă în zona autostrăzii

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara au fost se­si­zați telefonic de către un șofer care…

2 minute ago

Administrația publică din Orăștie pregătește încă un proiect de investiţii

Magdalena Șerban Primăria Municipiului Orăștie lu­crea­ză la elaborarea proiectului care are ca scop revitalizarea arealului…

7 minute ago