Comunitatea din Crişcior a mizat pe acelaşi om

Magdalena Şerban

Votat cu 55 de procente pentru al cincilea mandat consecutiv, primarul din Crişcior, liberalul Ovidiu Furdui (foto), a avut patru contracandidaţi la alegerile de duminică. Noul Consiliu Local are în componenţă şapte reprezentanţi ai PNL, doi ai PSD, trei de la PRO România şi unul de la PPU.
Trecând în revistă modul în care s-au des­fă­şurat lucrurile în timpul campaniei, din punct de vedere al primarului legea este prea per­mi­sivă cu cei care defăimează, calomniază şi se folosesc de minciuni în speranţa câştigării elec­toratului, mai ales pe reţelele de socializare.
,,A fost o campanie grea, din pricina unor astfel de atacuri murdare, dar oamenii ştiu să cântărească binele şi să refuze răul. Le mulţumesc mult pentru prezenţa la urne, cu toate că trăim timpuri restrictive şi cu măsuri sanitare obligatorii. În trecut am fost premiaţi pentru atragerea de fonduri europene, iar în anii următori vom accesa absolut orice sursă de finanţare care ne poate deschide uşa spre dezvoltare. În primul rând, în prim-plan sunt modernizarea trotuarelor, construirea unui bloc ANL pentru tineri (primind multe cereri pen­tru astfel de locuinţe) şi nu în ultimul rând introducerea reţelei de apă şi canalizare în satul Zdrapţi. Căutăm să identificăm o sursă financiară viabilă, care să ne poate susţine proiectul pentru implementare, deoarece nu dăm înapoi din acest demers pe care vrem să-l întreprindem neapărat. Un alt subpunct im­portant ţine de anveloparea blocurilor din Gura­barza. Trebuie rezolvată şi problema res­pectivă. Nu e una doar estetică, ci e asociată cu gradul de confort al cetăţenilor. Bineînţeles, investiţiile aflate în derulare vor fi finalizate conform graficului prestabilit, iar cu forţe proprii vom analiza foarte bine ce vom de­ma­ra, visteria comunei fiind una nu foarte bo­gată. Cel mai probabil vom asigura cofinanţări la noi pro­iecte, studii de fezabilitate şi ne­ce­sarul pen­tru obţinerea de avize etc. Suntem o comună mare, dar cu nevoi la fel de mari. În plus, con­di­ţiile oferite populaţiei e musai să fie egale, pen­tru a fi echidistanţi. Nu doar cel din loca­li­tatea X are drepturi, ci şi vecinul lui din lo­ca­li­tatea Y”, a afirmat primarul comunei Crişcior.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.