Categories: Sport

Competiţii de ciclism pentru copii organizate în judeţ

Asociaţia judeţeană de ciclism îşi continuă acţiunile orga­nizate în condiţiile actuale impuse de pandemia de corona­virus şi şi-a programat competiţiile pentru copii.
Prima etapă din cadrul tradiţionalei competiţii judeţene „Tinerii pe bicicletă” s-a desfăşurat la Deva pe 20 septembrie, iar pe 4 octombrie (la Veţel) şi pe 11 octombrie (la Deva) se vor desfăşura celelate două etape care vor stabili şi clasamentul final.
Pentru copii s-au desfăşurat două competiţii atractive pe şosea în cadrul Cupei judeţului Hunedoara . S-au evidenţiat în întrecerile fetelor: Ariana Lehaci, Ştefania Petrescu, Betty David (toate din Deva) şi Valentina Sava (Certejul de Sus) iar la băieţi Tiberiu Popoviciu, Rareş Dumitraş, Mihai Roşu, Robert Vesa (toţi din Deva) şi Luca David (Veţel), cu menţiunea că în clasamente se regăsesc şi sportivi din Şoimuş şi Simeria.
Asociaţia Judeţeană de Ciclism anunţă de pe acum că este programată o altă competiţie de ciclism pe şosea pentru copii în data de 10 octombrie la Deva. Cei interesaţi pot afla mai multe amănunte de pe site-ul asociaţiei, www.ajch.ro sau la telefon 0722 928 538, persoană de contact Ioan Omotă.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

24 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

24 de ore ago