Dacă alegerea sa ca primar al Hunedoarei, în 2016, a fost considerată o surpriză, acum, Dan Bobouţanu şi-a surclasat adversarii, dovedindu-şi clasa de om politic şi prim gospodar al oraşului

Sorina Popa

Social-democratul Dan Bobouţanu (foto), politicianul care a produs surpriza în urmă cu patru ani, când a reuşit să câştige Primăria Hunedoara, nu se dezminte. La alegerile locale din 27 sep­tem­brie, Dan Bobouţanu a obţinut un scor cu peste 11.000 de voturi faţă de contracandidatul clasat pe locul al doilea în bă­tălia politică de la Hunedoara.
„Am reuşit să strângem 14.000 de voturi, o diferenţă de 11.000 de voturi între mine şi următorul clasat, fostul primar. S-a demonstrat încă o dată că, la vot, doar cetăţenii au dreptate şi nu metodele de campanie ale unora dintre candidaţi. Votul a fost diferit acum. Am demonstrat că Hunedoara poate să nu mai piardă niciodată în competiţia cu celelalte municipii. În primul mandat de primar am realizat proiecte în valoare de peste 30 de milioane de euro. Dacă trebuia să le facem din bugetul local, am fi avut nevoie de 15 ani. În scurt timp vom începe cele şapte pietonale din oraş şi achiziţionarea a 20 de autobuze hibride pentru transportul în comun.Pentru acest mandat, avem semnate investiţii în valoare de peste 70 de milioane de euro, numai
cu fonduri europene”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul reales al municipiului Hunedoara.
Dan Bobouţanu şi-a zdrobit pur şi simplu contracandidaţii în campania electorală ce tocmai s-a încheiat, reuşind să câştige detaşat un nou mandat în fruntea Primăriei municipiului Hunedoara. Hunedoara se află printre primele 10 municipii din ţară cu peste 50.000 de locuitori, unde primarul a luat un scor de aproape 70 la sută, mai precis 67 la sută.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Felicitari pentrul noul mandat dar pute-ti sa imi spune-ti cati investitori noi ati adus si cate locuri de munca s-au infiintat in mandatul d-voastra.

  • Scopul meu si a lui Laurentiu Nistor nu este sa aducem investitori, este sa tinem orasul si judetul Hunedoara in mana pesedistilor, ca sa fie in continuare cel mai sarac judet din Ardeal.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

3 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

3 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

3 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

3 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

3 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

3 ore ago