Sport

Ciclism prin Deva și Țara Zarandului

Asociația județeană de ciclism anunță organizarea celei de a 12-a ediții a tradiționalei competiții cicliste “Turul Municipiului Deva-Țara Zaran­dului”, întrecerile contând și pentru prima etapă în “Cupa Județului Hunedoara”.

Proba de fond
Întrecerile se vor desfășura în zilele 11 și 12 mai 2024, cu startul din Deva. Ediția a-XII-a parcurge bulevardele importante ale municipiului Deva, trece pe la Cabana Căprioara și continuă în Țara Zarandului, cu câteva cățărări interesante, prin municipiul Brad și alte localități foste miniere, pe urma aurului extras de aici, apoi cu finalizare în cățărare la Săcărâmb. Ediția din 2024 a acestei competiții cicliste se reinventează, în sensul că proba de FOND parcurge un traseu de peste 150 de km. Va fi o diferență de nivel de 2.200 m, iar cota de parti­ci­pare a crescut anual de la 40 la 200 de competitori. Înscrierile pentru ediția din acest au fost deschise, iar cei in­teresați se pot adresa Asociației Județene de Ciclism Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

21 de ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

21 de ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

21 de ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

22 de ore ago