Clubul Femina din Vulcan şi-a reluat activitatea

  Magdalena Şerban

În acest weekend, s-a redeschis activitatea Clubului Femina din municipiul Vulcan. Timp de două zile, social-democratele de aici şi cele invitate din întreg judeţul, dar şi multe doamne şi domnişoare neafiliate vreunei formaţiuni politice au luat parte la un program special.

Evenimentul a debutat vineri, la Sala Dinca din Vulcan, la el fiind prezenţi şi liderii Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara şi ai TSD Hunedoara, primari şi viceprimari din Valea Jiului, preşedinţi de organizaţii locale ale PSD, precum şi parlamentari. Cu acest prilej, musafirii au putut admira o expoziţie de obiecte confecţionate manual de membrele clubului amintit. Programul de manifestări a mai cuprins un moment artistic semnat de Ansamblul Folcloric  „Doruleţ” şi o „Cafenea literară”. Tot incluse în programul dedicat redeschiderii Clubului Femina din Vulcan, au fost un curs de comunicare şi o vizită la “Centrul de plasament pentru copilul cu handicap” din municipiu. Aici, doamnele social-democrate au oferit  fructe şi produse pentru curăţenie.
„În perioada 2000-2004, au început să se înfiinţeze Cluburi Femina ale femeilor social-democrate în toată ţara. În judeţul nostru au fost puse bazele unor asemenea cluburi la Brad, Vulcan şi Hunedoara, dar singurul care şi-a continuat activitatea a fost cel din Brad, care în curând va împlini un deceniu de existenţă. Odată cu câştigarea mandatului în fruntea OFSD, una dintre dorinţele mele a fost reluarea activităţii în aceste cluburi, care oferă femeilor posibilitatea de a dezvolta subiecte şi acţiuni din domenii diferite. Ţin să le mulţumesc celor două doamne-trainer, colege din PSD, venite din Braşov să ne ofere un curs de comunicare, doamnelor-organizator din Vulcan, în frunte cu Cristina Baleia, preşedinta OFSD Vulcan, tuturor femeilor social-democrate prezente şi tuturor celor care, fără să facă parte dintr-un partid, şi-au dorit să ni se alăture în această iniţiativă”, a declarat deputatul hunedorean Natalia Elena Intotero (foto), preşedinta Organizaţiei judeţene a femeilor social-democrate.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

30 de minute ago

Felicitare Paste

30 de minute ago

Felicitare Paste

30 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

33 de minute ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

35 de minute ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

35 de minute ago