Categories: Actualitate

Cinci candidaţi din judeţ, admişi în magistratură

Institutul Naţional al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale concursului de admitere la INM. Cinci din cei şase candidaţi din judeţul nostru au fost declaraţi admişi.
Este vorba despre Aniela Aliman, Anda-Elena Avram, Andra-Monica Lăsconi şi Alexandrina Mirela Perian, la Tribunalul Hunedoara şi Valentin Uriţescu la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Aceştia au trecut printr-un test grilă de verificare a cunoştinţelor juridice, unul de verificare a raţionamentului logic, iar a doua etapă a cuprins interviul. Potrivit bilanţului pe anul 2014, volumul de activitate al Tribunalului Hunedoara a cuprins 21.033 cauze pe rol, iar la cele şase judecătorii de pe raza de competenţă a instanţei a fost de 53.744 cauze. La Tribunalul Hunedoara s-a înregistrat o încărcătură de 1.091 de dosare pe un judecător. În 2014, erau ocupate 31 de posturi de judecător la nivelul Tribunalului Hunedoara. (O. Mihnea)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Felicitari din tot sufletul, mai ales ca la inceputul examenului ati fost 62 din judet !!! Probabil cel mai greu examen care se sustine in Romania ! Bravo voua si succes pe viitor!

  • Dragilor, de d-ra Galatan Anisoara ati uitat sa o nominalizati. Dansa este a 6-a reusita din judet !!! Felicitari Anisoara !!!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

20 de ore ago