Categories: Sport

Cetate Deva a pierdut la Alba Iulia

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal Cetate Deva a pierdut la Alba Iulia, la primul joc cu Romulus Gabor pe bancă, şi îşi complică mai mult situaţia din clasamentul seriei a IV-a din Liga a III-a.

Şocul dorit de conducerea clubului de la Deva, odată cu instalarea ca antrenor a lui Romulus Gabor în locul lui Ioan Petcu, cel care şi-a dat demisia, nu a avut rezultatul aşteptat încă de la primul meci. Cetate Deva a pierdut cu 1-0 partida jucată la Alba Iulia, cu Unirea, în etapa a 19-a, şi se menţine pe loc retrogradabil.
Numirea pe banca tehnică a Devei a deţinătorului Balonului de Aur în 1981 n-a adus nici un plus echipei la primul meci. La Alba Iulia, Cetate Deva a primit gol în minutul 39, iar reuşita gazdelor dinainte de pauză a fost cea care a decis şi victoria pentru Unirea Alba Iulia.
În urma acestui rezultat, Unirea Alba Iulia a acumulat 26 de puncte şi se menţine pe locul 9, în timp ce Cetate Deva a rămas cu 19 puncte şi e tot pe locul 14, retrogradabil.
Cetate Deva: Raţ – Barica, Mirica (Cuibari 63’), Dina, Roşie – Kelemen, Cocan, Mărmăneanu, Tegbo – Lupu (Suciu 84’), Muscă. Antrenor: Romulus Gabor

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Felicitare Paste

22 de ore ago

Felicitare Paste

22 de ore ago

Felicitare Paste

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

22 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

22 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

22 de ore ago