Sport

Veste teribilă pentru naționala României înainte de EURO 2024! Cel mai bun fotbalist al adversarei din grupa noastră revine pe teren după o lungă accidentare și va prinde lotul, deși părea aproape imposibil!

Naționala României primește o veste teribilă, cu mai puțin de două luni înainte de începerea turneului final EURO 2024!, anunță Propsort.
Unul dintre cei mai importanți fot­baliști ai Belgiei e gata de revenire și va fi, cel mai probabil, prezent la com­pe­tiția din Germania, deși părea să aibă șanse minime.

Clubul a confirmat
Deși se credea inițial că absența va fi una mai lungă, Thibaut Courtois a re­ve­nit mai repede decât se preconiza și se va afla în mod aproape cert în lotul Belgiei la Campionatul European din Germania!
Goalkeeperul este din nou apt de joc, iar acest lucru a fost confirmat de că­tre clubul său, Real Madrid, unde a fost anunțat ca parte din lotul ce va face deplasarea la Munchen pentru prima manșă a semifinalei de Liga Cam­pio­nilor împotriva lui Bayern, care va avea loc marți, 30 aprilie, de la ora 22:00.
Într-adevăr, e foarte puțin probabil ca Ancelotti să-l arunce în luptă pe Courtois la un astfel de meci după o absență atât de lungă, iar presa din străinătate a anunțat deja că italianul va miza aproape sigur pe Andriy Lunin în „dubla” cu Bayern.
Totuși, tehnicianul madrilenilor a anun­țat, zilele trecute, că belgianul va fi 100 la sută apt de joc pentru urmă­torul meci de campionat al celor de la Real Madrid, programat sâmbătă, 4 mai, de la ora 17:15 (ora României), îm­potriva lui Cadiz.
„Avem jucători care nu sunt încă recuperați 100 la sută, așa că trebuie să iau în calcul anumite aspecte, in­clu­siv în poartă, unde Courtois e de ase­menea bine și ar putea juca săp­tă­mâna viitoare împotriva lui Cadiz” a declarat Ancelotti.

Mai puține meciuri
Thibaut Courtois nu a jucat nici un meci în acest sezon pentru Real Madrid după ce s-a accidentat vara tre­cută, când a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la piciorul stâng. Se preconiza că belgianul urma să rateze Campionatul European după ce suferise o accidentare și la celălalt picior, însă se pare că va prinde su­fi­ciente meciuri pe final de sezon pentru a putea prinde lotul.
Este de așteptat ca Ancelotti să-l arunce în luptă cât de curând pe goal­keeperul belgian, întrucât a menționat recent, într-un context legat de Eder Militao, alt jucător revenit recent după o accidentare, că preferă să nu ia în calcul absențele lungi în privința anumitor fotbaliști și le poate oferi o șansă dacă este cazul. Antrenorul ita­lian a oferit un exemplu din urmă cu un deceniu, din precedentul său mandat la Real, când a mizat pe Sami Khedira direct în finala Ligii Campionilor, deși germanul fusese indisponibil mult timp până la acel meci.
„Țineți minte că l-am folosit pe Sami Khedira în finala Ligii Campionilor când abia revenise după o accidentare și nu mai jucase niciun minut în vreo altă partidă”, a spus Ancelotti.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

8 ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

8 ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

8 ore ago

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană…

8 ore ago

Vața de Jos: Investiții cât pentru 10 comune, la un loc

Magdalena Șerban Cu proiecte care însumate depă­șesc 27 de milioane de euro, bani câștigați prin…

8 ore ago