Cererea fostului ministru Monica Iacob-Ridzi respinsă de Tribunal

ridziNatalia Bumbac

Tribunalul Ilfov a dat ieri soluţia la cererea fostului ministru Monica Iacob-Ridzi (foto) de recuzare a expertului care a întocmit raportul medico-legal cu privire la starea sa de sănătate.
„Instanţa a respins cererea de recuzare a expertului Mariana Roşu, hotărârea fiind definitivă. Cererea de recuzare a fost întemeiată pe suspiciunea rezonabilă că imparţialitatea expertului a fost afectată. Rolul medicului legist a fost să stabilească cu precizie dacă boala de care suferă petenta poate fi tratată sau nu în spitalele din penitenciar. La şedinţa din 16 septembrie se va reveni la judecarea în fond a cererii de întreruperea executării pedepsei formulate de petentă”, a afirmat reprezentantul Biroului de presă al Tribunalului Ilfov.
Şase luni în închisoare
Trebuie de precizat că raportul medico-legal în care trebuia să se arate dacă bolile fostului ministru pot sau nu fi tratate în spitalele din penitenciar a fost întocmit la cererea instanţei. Practic, judecătorul va da o decizie la cererea de întreruperea executării pedepsei în funcţie de recomandarea medicilor legişti. În paralel cu cererea de întreruperea executării pedepsei, Monica Iacob-Ridzi a adresat şi o cerere de graţiere Preşedintelui României. Nici în acest caz nu a primit deocamdată un răspuns, solicitarea fiind depusă de soţul fostului ministru la sfârşitul lunii mai. Monica Iacob-Ridzi se află în penitenciar din 16 februarie, dată la care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa definitivă în dosarul supranumit „2 Mai”, fostul ministru al Tineretului şi Sportului primind o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare.

3 comentarii la „Cererea fostului ministru Monica Iacob-Ridzi respinsă de Tribunal”

 1. Sigur ca da,impartialitatea unui expert din sistem a fost afectata,vezi doamne,pe astia sa nu-i atingi nici macar cu o floare ca se ofilesc ! Dar
  cand sant la volan bauti si jignesc politia (gen judecatoarea beat si alti si altii )atunci sant scuzabili pentru ca ei sant mai presus de noi muritorii ! * suspiciunea rezonabilă că imparţialitatea expertului a fost afectată* Ce sa va povestesc ! Dar faptul ca femeia asta sta inchisa cu doi copii mici acasa nu conteaza ! Se pune intrebarea cui foloseste ca sta inchisa ?

 2. Tie-ti foloseste fa’ proasto, ca daca ar sta in parlament ne-ar costa mai mult. De banii tai nu ma intereseaza, dar de banii mei si ai altora ma intereseaza pe mine. Toate c…le si h.tii au ajuns mari parlamentari, primary, presedinti de conmitete si comitia.
  Ba sa stea acolo pana-i creste barba. Sa o puna cu Udrea si cu Bi(r)ca in celula si baci sa-l duca pe Base.
  Ha Ha Ha .

 3. What’s up i am kavin, its my ffirst occasion to commenting
  anyplace, when i read this aragraph i thought i could also
  male comment due to this brilliant article.

  официальный сайт казино игровые автоматы играть игровые автоматы pm

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.