Categories: Actualitate

Bătăuşii din centrul Devei, din nou în faţa magistraţilor

Astăzi, Tribunalul Hunedoara va analiza contestaţiile depuse de Raoul-Attila Locsei, zis „Unguru” şi Petru-Anton Miheţ, zis “Pişta” faţă de măsura arestului preventiv dispusă joi, 3 septembrie, de Judecătoria Deva.
Cei doi au ajuns în spatele gratiilor după ce au snopit în bătaie trei bărbaţi de origine italiană şi o femeie. Totul s-a întâmplat în faţa Gelateriei „Amore Mio” din centrul Devei, doi dintre cei trei fiind patronii localului.
Din spusele victimelor, scandalul a fost provocat de Raoul-Attila Locsei. Acesta s-a apropiat de masa la care stăteau cele patru victime, împreună cu alţi prieteni şi cu copiii lor, adresându-i câteva replici jignitoare Roxanei Marc, după care a lovit-o peste faţă. Gest pentru care cei prezenţi i-au cerut agresorului explicaţii. Moment în care conflictul a degenerat, Locsei împreună cu amicul său Miheţ, pe care l-a chemat în ajutor, au împărţit pumni şi picioare celor patru victime, chiar şi atunci când erau căzute la pământ. Totul s-a petrecut în văzul a zeci de martori, în ţipetele victimelor şi în strigătele speriate ale copiilor celor bătuţi. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

18 ore ago