Ce le pregăteşte primarul din Băcia femeilor din comună

Primarul comunei Băcia, Florin Alba (foto), s-a gândit să le facă o bucurie doamnelor şi domnişoarelor din localitate, cu ocazia Zilei Femeii.
Aşa că, edilul le-a pregătit în acest an un altfel de eveniment, reprezentantelor sexului frumos din comună. Pentru că în anii trecuţi, era vorba de un spectacol, unde veneau nu numai femeile, dar şi bărbaţii, primarul Florin Alba a schimbat foaia. „Vom organiza în data de 10 martie 2019 o petrecere pentru toate doamnele şi domnişoarele din comună care vor să participe. Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural din satul Tâmpa. Deja s-au înscris 150 de persoane. Va fi muzică, pregătim o masă îmbelşugată, tort şi flori. Este prima ediţie şi vrem să o continuăm şi în anii care vin, dacă vom avea succes şi le va bucura pe femeile din comuna noastră. Banii necesari îi avem din sponsorizări, dar şi de la bugetul local. Organizatori sunt Primăria Băcia şi Consiliul Local Băcia”, a declarat primarul comunei Băcia. (A.Năstase)

Un gând despre „Ce le pregăteşte primarul din Băcia femeilor din comună”

  1. Săracu’ de tine… Din ciclul” Las fierbinți”. Foarte frumos! Așa, cam cât poți tu. Cam atât poți… Tort și flori și să nu uiți cumva să le spui cine ești si câte faci tu pentru comunitate. Zâmbește-le larg si tâmp, impresionează până la lacrimi. Daaa…cheamă si ceva „oficialități”.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.