Carosabilul distrus, trebuie refãcut de constructori

Sorina Popa

„Tot municipiul Deva e spart. Firma care lucrează la înlocuirea reţelei de alimentare cu apă a lăsat doar gropi şi nu a refăcut carosabilul, aşa cu era prevăzut în contract şi cum era necesar, după finalizarea lucrărilor în diferite zone ale oraşului. De pildă, de la hypermarketul Real ai nevoie de mai mult de o jumătate de oră, cu maşina, să ajungi până în centrul Devei. Nu se poate aşa ceva. Este strigător la cer, cum poate să lucreze o firmă în halul acesta”, a declarat consilierul PNL Ioan David, ieri, în şedinţa de Consiliu Local.
Un alt consilier, Carol Panduru, a spus că „firma respectivă va pleca, iar pe noi ne lasă cu gropile în asfalt. Iar vom avea nevoie de miliarde de lei pentru a repara străzile pe unde au lucrat alţii. Mai mult, sunt reclamaţii că s-au distrus, de exemplu, pe strada Mărăşti, parcările pe care le-a realizat primăria”.

Pierd garanţia lucrărilor
Corina Oprişiu, administratorul public al municipiului Deva, a afirmat că încă de anul trecut, din luna septembrie, nu s-au mai recepţionat lucrările executate SC Hidroconstrucţia, firma care se ocupă de realizarea investiţiilor realizate în municipiu prin programul ISPA. „Primăria nu poate recepţiona lucrărie care sunt făcute de mântuială. Constructorul este obligat, prin contract, ca acolo unde intervine pentru înlocuirea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare, să refacă strada aşa cum a fost iniţial, înainte de începerea lucrărilor. Nu s-a întâmplat aşa, ca atare nu am putut face recepţia lucrărilor. Până în iulie, când se preconizează să se finalizeze cu acest program, vor trebui refăcute străzile din municipiul Deva, de către cei de la Hidroconstrucţia. În caz contrar, firma va pierde garanţia de cinci la sută din valoarea lucrărilor”, a declarat Corina Oprişiu.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • mergeti pe str Mihai Eminescu sa vedeti ce dezastru este acolo, nu toate gaurile din asfalt sunt de la cei de la Hidroconstructia, sunt si gauri care tin de Primaria Deva, ca sa nu mai vb ca pe str Carpati pe langa parcari ca sa intre in parcare sunt santuri ramase de cand s-au facut parcarile dar nu s-a asfaltat pana la nivelul parcarii cum era normal. Consider ca si Primaria are o parte destul de mare din gropi, care ne distrug masinile. Dar am vrut pe Mircia primar si il avem, cum sunt gropile in asfalt asa e si in capul lui,o mare si infinita goapa.

  • Vedeti si drumul dintre Deva si Hunedoara cu l-au nenorocit, in unele locuri nu se poate merge pe banda 1 din cauza denivelarilor.

  • marea problema e ca a fost ales de 4 ori la rand. si deveanul nu a invatat nimic. s-a lasat cumparat de 2 mici si o bere la bejan. eu oricum de ani buni ma duc la vot nu ca sa votez pro cineva ci ANTI MIRCIA!!!!

  • Nu e vina doar a primarului sa stiti, sunt un cumul de interese + firme la mijloc. Sa nu va plangeti de dl. Mircia ca a fost 4 mandate pentru ca se vede ce a facut in Deva, va invit in Hunedoara sa vedeti se s-a facut daca s-au perindat primarii. O zi buna.

  • Daca Mircia nu a facut nimic pt Deva...atunci a facut nemernicul de Hada pt Hunedoara. ha ha ha...voi vedeti ce scrieti?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

2 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

2 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

2 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

2 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

2 ore ago