Campania „Am 14 ani!“, în plină desfăşurare

Ieri, 20 de elevi din clasa a VII-a, de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” Deva, au participat la activităţile desfăşurate în cadrul campaniei „Am 14 ani!”.
Această campanie este desfăşurată de Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă şi Poliţia Locală Deva în toate şcolile din municipiu. Ea are rolul de a identifica elevii care au împlinit 14 ani şi nu au solicitat încă eliberarea actului de identitate, dar se adresează şi celor care vor împlini în curând, şi constă în informarea adolescenţilor cu privire la procedura obţinerii unei cărţi de identitate, rolul şi importanţa documentului, precum şi drepturile şi obligaţiile legale pe care le au posesorii acestuia.
Astăzi şi mâine, în programul campaniei vor fi incluse încă alte şase clase de elevi, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria“ şi Liceul Teoretic „Teglas Gabor“.
De la începutul anului până acum, peste 300 de elevi din municipiu au participat la Campania „Am 14 ani!“, care se află la a VII-a ediţie şi se va desfăşura până la sfârşitul lunii martie a anului în curs. (A.Clej)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.