Categories: Sport

Brădenii au ratat, au ratat

A fost o întâlnire între ultimele două cla­sate din serie în care ambele comba­tante au căutat victoria. Chiar dacă au existat destule ocazii la cele două porți în prima repriză, golurile au venit după pauză.
Almăjanu a deschis scorul, bine găsit de pasa lui Avrămescu, apoi Dănăricu l-a majorat, speculând slăbiciunea zonei centrale din defensiva brădeană. Filip l-a învins pentru a treia oară pe Raț, revenit în poarta Aurului, la capătul unui șut-centrare al lui Almăjanu. Tecsi a redus diferența pe final, dintr-un penalty transformat cu un șut plasat în stânga portarului.
„În prima repriză am avut trei ocazii mari de gol în situații de singur cu portarul, dar le-am ratat pe toate. Au avut și ei una, tot în prima repriză, iar în repriza secundă ne-au dat două goluri în două minute. Acolo s-a rupt jocul, nu am mai putut să revenim. Din nou, a trebuit să facem improvizații în cen­trul apărării. Dacă la Lupac am jucat cu Iga, Tecsi și Prejban, acum i-am folosit pe Lup și Tecsi stoperi. Avem și o situație specială în lot, ne lipsesc trei fundași centrali, doi accidentați și Șoit, care s-a căsătorit și e plecat în voiaj de nuntă. Ne așteaptă etapa viitoare o deplasare la Pandurii, un alt meci foarte greu”, ne-a declarat după joc Mihai Leaha, antrenorul-jucător al brădenilor.
ASA Aurul Brad: Raț – Leucian, Lup, Tecsi, Miclean – Paşca, Vajda (80 Cristea), Leaha, Danciu – Dărăban (65 I. Filipaș), Jorza (65 Ursu). Antrenori, Ioan Petcu și Mihai Leaha.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

12 minute ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

13 minute ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

13 minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

14 minute ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

18 minute ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

19 minute ago