ComunitateFlash

Boney M a „aprins” publicul, la Serbarile Devei

Nicolle Ebner04boneym3881

În prima zi a sărbătoririi oraşului lor, devenii au avut parte de un spectacol inedit, susţinut de formaţia pop-dance Boney M, secondată de gimnastele din lotul olimpic al României.

La spectacolul oferit de Boney M, pe scena amenajată în parcarea supermarketului Real, au participat peste 5.000 de spectatori, din Deva, dar şi din localităţile limitrofe.
Show-ul de vârf al Serbărilor Devei, susţinut de celebra trupă, a fost precedat de primarul municipiului, Mircia Muntean, care, alături de invitatul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu şi de alţi lideri liberali, a deschis oficial Serbările Oraşului.

Scena, plină de celebrităţi
Gimnastele românce au constatat, înainte de spectacol, că membrii trupei Boney M sunt la curent cu performanţele sportive ale lotului olimpic feminin, ba chiar, aveau imagini descărcate pe telefonul mobil, de pe YouTube, cu evoluţiile lor din timpul unor competiţii mondiale. Cel mai bine pare să se fi simţit pe scenă campioana olimpică Sandra Izbaşa. Campioana nu s-a dat în lături să cânte la microfon câteva acorduri şi, stimulată de stilul de dans al lui Bobby Farrell (dansator şi solist vocal), care de altfel a înnebunit miile de spectatoare, a efectuat chiar câteva elemente uşoare de gimnastică dintr-un exerciţiu personal, la sol. Întâlnirea cu legendara formaţie Boney M – activă de peste 30 de ani – a reprezentat un fapt deosebit nu numai pentru gimnastele care se pregătesc la Deva, ci şi pentru mii de locuitori ai reşedinţei de judeţ, care au crescut odată cu muzica acestei trupe. Concertul, început fix la ora 21.30, s-a încheiat abia spre miezul nopţii, după ce artiştii au ieşit de mai multe ori la rampă, pentru că atât lor, cât şi publicului, le-a fost greu să se despartă unii de alţii.
Zilele oraşului Deva s-au bucurat de acelaşi interes din partea devenilor şi sâmbătă, când au avut loc recitalurile trupelor Hara şi Proconsul. Aniversarea a 740 de ani de la atestarea documentară a oraşului Deva s-a încheiat ieri, ziua fiind dedicată în exclusivitate spectacolelor de muzică populară.

One thought on “Boney M a „aprins” publicul, la Serbarile Devei

  • Cat a platit primaria pt. Boney M? Cam cat datoreaza drumarilor?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.