Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc zvonerii că s-a dat luptă grea într-o instituție cu halate albe. Totul, povestesc gurile rele pentru un șefuleț de pe acolo. Protago­nistele, două doamne ele­gante și ambi­ți­oase. Cică una a câș­ti­gat, categoric, această bătălie, iar trofeul este pe măsură. Respec­ti­vele și-au aruncat vor­be grele, dar grele de tot. Apoi, au încercat să se ignore un timp, dar nu au reușit acest lucru. Așa că au ajuns să-și dea pumni și picioare, cel mai sigur mod de a elimina pe una dintre ele în cursa pentru cucerirea inimii șefulețului. Cam așa stă treaba în instituția cu pricina.

 

Spun cârcotașii că un fost șef se zbate să ajungă din nou pe cai mari și, pentru asta, face ce știe el mai bine. Aruncă cu acu­zații peste tot, doar, doar, își găsește a­depți care să-l ajute în demersul său, acela de a fi numit, din nou, pe funcția mult dorită. Numai că omul nostru, din păcate, nu face decât să se afunde și mai tare într-o stare de frustrare în care se găsește de luni bune. Cică zvonerii au aflat și acum povestesc că respectivul ar face mai bine să se uite în propria ogradă și să intre în legalitate cu ce știe el că face rău. Nu de alta, dar cu gura lui mare atrage și pe ins­pectorii antifraudă pe la el pe acasă.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

18 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

18 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

18 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

18 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

18 ore ago