Categories: Sport

Au revenit de la 0-2, dar au pierdut

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara, lidera Ligii a IV-a, a pierdut, scor 2-3, primul meci amical din 2010, disputat în compania echipei Retezatul Haţeg (Liga a III-a), deşi a reuşit să egaleze la doi, după ce a fost condusă cu 2-0.
Antrenori mulţumiţi
Cum în meciurile amicale de verificare, disputate în condiţii vitrege (pe zăpadă şi gheaţă n.r.), rezultatele contează mai puţin, antrenorii ambelor combatante care s-au duelat sâmbătă pe terenul din Sântămăria Orlea s-au declarat mulţumiţi de jocul elevilor lor. Titi Alexoi, antrenorul Retezatului Haţeg, şi-a lăudat echipa, pentru că a respectat indicaţiile tactice şi a arătat disponibilitate la efort. „A fost primul amical pe care am avut timp să-l pregătim mai atent, iar băieţii au făcut un joc bun. Sunt mulţumit că au alergat mult şi că au înţeles ce aşteptări tactice am de la ei”, a spus Alexoi, precizând că Retezatul va pleca în această săptămână într-un cantonament de şapte zile la Geoagiu-Băi. Nelu Mitrică, antrenorul hunedorenilor, a spus că şi echipa sa s-a mişcat cu talent pentru primul joc amical al anului, mai ales că a trimis în teren opt juniori. „În fiecare repriză am trimis în teren altă echipă, iar pe parcursul celor 90 de minute am rulat opt juniori. Sunt mulţumit de modul cum au acoperit spaţiile de joc şi de disponibilitatea la efort arătată de jucători. Am avut şi un fotbalist de 19 ani în probe, Geacă, de la CFR Craiova, iar dacă va reuşi să rezolve cu actele şi să vină liber de contract, va fi legitimat”, a afirmat Mitrică. Şi tehnicianul echipei FC Hunedoara a precizat că de mâine, formaţia va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Cinciş.
Irina, golgeterul meciului
Retezatul Haţeg a deschis scorul prin veteranul echipei, Cornel Irina (min. 20), care a înscris cu capul, după o lovitură liberă de la 20 de metri. Tânăra trupă pregătită de Titi Alexoi şi-a mărit avantajul, scor 2-0, după ce şutul de la marginea careului mare expediat de Filipescu (min. 29) a fost deviat în plasă de un adversar. FC Hunedoara a redus din diferenţă prin Stănculea (min. 44), care a profitat de o greşeală a fostului său coleg de la Victoria Călan, Enăşesc, şi a şutat cu sete de la 18-19 metri. Hunedorenii au egalat (scor 2-2) prin Ştef (min. 75), care a beneficiat de o nouă eroare a haţeganilor, comisă de portarul Coman, care a alunecat şi a şutat în piciorul atacantului de la FC Hunedoara. Soarta partidei a fost decisă de cel mai experimentat jucător de pe teren, Cornel Irina. Acesta a încris din nou cu capul, în minutul 83, în urma unei centrări precise a lui Marius Alexoi, fiul antrenorului de la Retezatul.
FC Hunedoara va juca, miercuri, un amical cu CFR Simeria, iar Retezatul va întâlni, în 10 februarie, pe Minaur Zlatna.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

22 de ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

22 de ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

22 de ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

22 de ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

22 de ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

22 de ore ago