FOTBAL Liga a III-a. Meciuri amicale de pregătire

CSM Deva – Unirea Alba Iulia 0-2

Ultima partidă de pregătire înaintea star­tului sezonului de primăvară, pentru echipa CSM Deva s-a desfăşurat pe terenul de la Oarda de Jos, unde devenii au întâlnit for­maţia Unirea Alba Iulia.
Meciul dintre cele două divizionare de liga a treia, a fost câştigat de Unirea Alba Iulia cu scorul de 2-0 (1-0). Gazdele au în­scris golurile ca urmare a unor lovituri de colţ. Marcatori au fost Scrob, în min.10, din apropiere a porţii devene, la un corner exe­cutat de către Fetiţa urmat de o eroare a portarului Manea. Cel de al doilea gol a fost înscris în min. 57, de către ex-deveanul Fetiţa, care a trimis cu capul în plasă min­gea venită de la Al. Giurgiu.
La CSM Deva au evoluat: Manea – Cu­rescu, Tecsi, Vasiu, Branea – Vitan, I. Ianc, Ţoiu, Traşcă – Bîrzan, Şulea. Au mai intrat Dobradi, Bogdanovici, Doboş, Radak, Iştoc, Iordache, Mustaţă, Soare, Teodorescu. Antrenor Ştefan Nanu.

 

Retezatul Haţeg- CS Hunedoara 1-1

Sâmbătă, echipa din Hunedoara a ter­mi­nat la egalitate, 1–1 jocul disputat în de­plasare la Retezatul Haţeg, liderul la zi al Ligii a IV-a din campionatul judeţean.
Antrenorul Raul Spătaru nu a fost deloc mul­ţumit de prestaţia elevilor săi. După o primă repriză încheiată cu un scor alb, Trăş­can a deschis scorul în min. 58, însă gaz­dele au egalat în min. 65.
„Am făcut un joc foarte slab. Am intrat pe teren relaxaţi, poate că am şi luat uşor ad­ver­sarul, considerând că e de liga a patra. A fost fără discuţie cel mai slab joc din acest an, nu am arătat nimic faţă de pre­ce­dentele amicale. Dacă până acum am făcut meciuri bune, ne-am ridicat până la nivelul unor adversari de liga a doua (n. red.: Ripensia şi Pandurii), am jucat bine şi ne-am creat în acele jocuri foarte multe ocazii de gol, ceea ce am văzut astăzi este un pic în­grijorător. Este un semnal de alarmă, poate binevenit chiar înainte de reînce­pe­rea campionatului. Ne aşteaptă sâmbătă un meci greu la Ocna Mureş, meci de şase puncte. Adversarul este cu patru puncte în urma noastră în clasament şi se bate pen­tru rămânerea în Liga a III-a. Dacă reuşim să câştigăm facem un pas mare spre lo­curile fruntaşe, dar dacă, Doamne-fereşte. pierdem intrăm în lupta de la retrogradare”, a spus antrenorul Hunedoarei, imediat după amicalul de la Haţeg.
CS Hunedoara: Raţ – Niţuică, Kovacs, Neacşu, Trăşcan – Iacob, Rusu, R. Cristian, Bloj – Zamfir, Muscă în prima repriză; Lefter – Kelemen, Radicof, Banac – Tiric, Prej­ban, Marinca, Herci, Buzincu – Bortaş, Muscă în repriza a doua. Antrenor Raul Spătaru

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.