Categories: Reportaj

Distracţie maximã, la Ilia, de Dragobete

Sorina Popa

Sute de locuitori ai comunei Ilia au participat la sărbătoarea dragostei, în variantă autohtonă, organizată de primărie. Sala Căminului Cultural din centrul localităţii s-a dovedit neîncăpătoare, vineri seara, când cei prezenţi, în majoritate tineri, au participat la evenimentul mult aşteptat, la care toată lumea s-a putut distra până târziu. Manifestarea a fost intitulată „De Dragobete, iubesc în dulcele stil românesc”.

Opt perechi, pentru opt probe de concurs

Opt perechi, formate din tineri din comună, au putut să-şi demonstreze calităţile de dansatori, cântăreţi, dar şi că sunt îndrăgostiţi până peste cap. Tinerii au avut de trecut opt probe, care mai de care mai dificile, de la a compune pe loc o declaraţie de dragoste, de a-şi întocmi un scenariu în trei minute despre cum şi-au cunoscut jumătatea, sau de a scoate, cu gura, mai multe mingi de ping pong dintr-un vas cu apă. Juriul concursului, condus de subprefectul Dorin Gligor, a avut o misiune extrem de dificilă, când competiţia a ajuns la final şi a trebuit să se desemneze perechea câştigătoare. Astfel, perechea cu numărul 4, compusă din Paula Simoda şi Cristian Suba, a câştigat concursul, spre bucuria publicului care i-a văzut, de asemenea, învingători tot pe cei doi. A fost o alegere grea pentru juriu, deoarece toţi concurenţii au fost la înălţime. Inteligenţi şi foarte îndrăgostiţi, adolescenţii nu s-au sfiit să treacă prin probele deloc uşoare şi să-şi declare iubirea în public. Astfel, ei au demonstrat că unde există iubire, restul vine de la sine. Felicitări, aşadar, pentru cele opt perechi.

Publicul s-a dezlănţuit

Premiile puse în joc nu au fost de neglijat, de la telefoane mobile de ultimă generaţie, la sisteme home cinema. În cadrul evenimentului a avut loc şi o tombolă, la care s-a câştigat un aparat foto digital. Premierea a fost efectuată de primarul comunei Ilia, Marius Omotă, împreună cu subprefectul judeţului.

Băieţii de la Twins Crew i-au impresionat pe cei prezenţi cu dansurile lor, iar solistul devean Florin Mureşan a pregătit publicul, prin cântecele interpretate, pentru momentul de foc al evenimentului.

O atmosferă incendiară au produs cei doi componenţi ai trupei DAVID DEEJAY& DONY. Ei au intrat pe scenă în aplauzele celor prezenţi şi, motivaţi de tinerii dezlănţuiţi, au cântat non-stop preţ de o oră. Încălziţi de ritmurile muzicii, tinerii au dat scaunele la o parte şi au început să danseze şi să cânte împreună cu DAVID DEEJAY şi DONY, melodiile acestora, dovedind că le cunosc foarte bine. A fost momentul culminant al sărbătorii de la Ilia.

În final, primarul comunei, Marius Omotă, le-a promis locuitorilor că îi va ţine tot într-o distracţie, asta, pentru că „oamenii trec prin multe greutăţi şi au nevoie să se mai şi distreze. Pregătim un festival de folclor, un bal al pensionarilor şi Ziua copilului”. Aşadar, Ilia, pregăteşte-te pentru alte asemenea evenimente!

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

15 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

15 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

15 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

15 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

15 ore ago