Categories: Sport

Au făcut legea la Campionatele Naţionale

Sorina Popa

Junioarele gimnaste de la Deva au luat partea leului la Campionatul Naţional pe echipe, desfăşurat în acest week-end la Buzău, cucerind cele mai multe medalii de aur dintre echipele participante.

Aur la toate categoriile
Astfel, la categoria a III-a, nivelul 11 ani, medalia de aur la individual compus a fost cucerită de Mădălina Blendea, iar pe treapta a treia a podiumului a urcat tot o fată de la Deva, Laura Jurcă. La junioare II, locul întâi, la individual compus a fost obţinut de Alexandra Marcu, iar locul al treilea de către Ana Maria Ocolişan. În fine, la junioare I, pe treapta întâi a podiumului a urcat  Maria Balea. Aşadar, campionatul gimnastelor junioare a fost dominat de fetele de la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate“ Deva, care sunt pregătite de antrenorii Sorin Tolteanu, Lenuţa Slabu, Alexandru Militaru, Cristinel Micu, Ioan Coroiu, Adela Popa, şi de coregraful Leo Cosma.
„Suntem mulţumiţi de evoluţia fetelor, obiectivul nostru fiind îndeplinit la aceste campionate. Toate sportivele s-au calificat pentru Campionatul Naţional Individual, care va avea loc, la toamnă, la Bacău. Pe de altă parte, le mulţumim directorilor de la Colegiul Cetate, Adrian Liga şi Titi Scorpie, pentru că ne-au susţinut, reuşind astfel să ajungem la rezultate foarte bune”, a declarat antrenorul Cristinel Micu.
Iată componentele echipelor colegiului sportiv devean, la cele două categorii: Adela Florea, Patricia Bec, Andreea Iridon, Mădălina Blendea, Laura Jurca (categ. a III-a) Alexandra Marcu, Ana Maria Ocolişan, Dumitriţa Rus, Denisa Hoancă (categ. A II-a).

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 ore ago