Categories: Sport

Au dat cu perfecţiunea-n… barã

Ciprian Marinuţ

Lidera Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, Old Boys, a suferit prima înfrângere din acest sezon, după 10 victorii consecutive, la capătul unui meci în care a ţintit de patru ori bara celor de la Anonimii.

Tactica… echilibrului
„Ticeru” Alin Petraş, sufletul şi creierul echipei Anonimii, a găsit ac de cojocul foştilor fotbalişti profesionişti de la Old Boys, care au defilat în primele 10 etape de campionat. Acesta şi-a aranjat perfect echipa în apărare, eliminând practic spaţiile libere, şi a ordonat hărţuirea adversarilor pe contraatac. Tactica i-a încurcat rău de tot pe cei de la Old Boys, iar liderii au suferit primul eşec, deşi au avut multe ocazii de a marca, între care şi patru bare.

Portarul nu merge de multe ori la…
Tacticizat de „Ticeru”, jocul a stat sub semnul echilibrului în majoritatea timpului. În prima repriză, Old Boys a fost salvată de mai multe ori de la gol de intervenţiile miraculoase ale portarului Vezeteu şi o dată de bară, în minutul 16, la şutul lui Mărginean. Şi Anonimii au trăit periculos, dar portarul Manolache şi bara, de două ori (Bauman, min. 6 şi Gavrilă, min. 17), au oprit drumul spre gol al veteranilor de la Old Boys.
 Paradele lui Vezeteu au fost puse la podea după pauză, când Seinea (40) s-a infiltrat în careu şi l-a învins pe bravul portar cu un şut de la trei – patru metri, după o pasă perfectă a lui Mărginean. Old Boys a replicat şi a încercat egalarea, însă Carabulea (42) şi Gavrilă (48) au ţintit şi ei bara, iar lidera a fost îngenuncheată pentru prima dată în acest campionat. Eşecul a fost greu digerat, iar cei de la Old Boys au contestat vehement mai multe decizii ale arbitrilor Mihai Nacu – Hanzi Stan, însă erorile acestora nu pot fi suspectate de rea intenţie, ci pot fi puse doar pe seama imperfecţiunii umane.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

22 de ore ago

Traficanți de droguri din județ, săltați de polițiști

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial…

o zi ago

Când se virează pensiile, deşi greva continuă la Ministerul Muncii

Conducerea Casei Naționale de Pensii Publice dă asigurări că pensionarii își vor primi banii cuveniți…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj abonat la banul public pe vre­muri a revenit în peisaj…

3 zile ago