Categories: Sport

Au dat cu perfecţiunea-n… barã

Ciprian Marinuţ

Lidera Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, Old Boys, a suferit prima înfrângere din acest sezon, după 10 victorii consecutive, la capătul unui meci în care a ţintit de patru ori bara celor de la Anonimii.

Tactica… echilibrului
„Ticeru” Alin Petraş, sufletul şi creierul echipei Anonimii, a găsit ac de cojocul foştilor fotbalişti profesionişti de la Old Boys, care au defilat în primele 10 etape de campionat. Acesta şi-a aranjat perfect echipa în apărare, eliminând practic spaţiile libere, şi a ordonat hărţuirea adversarilor pe contraatac. Tactica i-a încurcat rău de tot pe cei de la Old Boys, iar liderii au suferit primul eşec, deşi au avut multe ocazii de a marca, între care şi patru bare.

Portarul nu merge de multe ori la…
Tacticizat de „Ticeru”, jocul a stat sub semnul echilibrului în majoritatea timpului. În prima repriză, Old Boys a fost salvată de mai multe ori de la gol de intervenţiile miraculoase ale portarului Vezeteu şi o dată de bară, în minutul 16, la şutul lui Mărginean. Şi Anonimii au trăit periculos, dar portarul Manolache şi bara, de două ori (Bauman, min. 6 şi Gavrilă, min. 17), au oprit drumul spre gol al veteranilor de la Old Boys.
 Paradele lui Vezeteu au fost puse la podea după pauză, când Seinea (40) s-a infiltrat în careu şi l-a învins pe bravul portar cu un şut de la trei – patru metri, după o pasă perfectă a lui Mărginean. Old Boys a replicat şi a încercat egalarea, însă Carabulea (42) şi Gavrilă (48) au ţintit şi ei bara, iar lidera a fost îngenuncheată pentru prima dată în acest campionat. Eşecul a fost greu digerat, iar cei de la Old Boys au contestat vehement mai multe decizii ale arbitrilor Mihai Nacu – Hanzi Stan, însă erorile acestora nu pot fi suspectate de rea intenţie, ci pot fi puse doar pe seama imperfecţiunii umane.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago