Categories: Eveniment

Ambulanţă 3 în 1 pentru SMURD Hunedoara

Echipajele SMURD Hunedoara vor beneficia, începând de săptămâna viitoare, de o ambulanţă complexă de primă intervenţie, dotată cu echipamente de ultimă generaţie.
Aceasta poate deservi stingerii incendiilor, descarcerării şi acordării de prim ajutor, având, în plus, şi un sistem de iluminat care poate asigura o intervenţie eficientă şi rapidă pe timp de noapte. „Autospeciala este dotată cu un rezervor de apă cu o capacitate de 500 de litri, furtunuri de diferite tipuri şi cu motopompă pentru evacuarea apei din subsoluri, beciuri sau fântâni, în caz de inundaţii. Kit-ul de descarcerare are componente şi accesorii de ultimă generaţie, iar setul de prim ajutor este dotat cu defibrilator, targă de extracţie a victimelor, gulere cervicale şi atele vacuum. Mai mult decât atât, aceasta mai este dotată şi cu un troliu”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Noua autospecială valorează peste un milion de lei şi a fost achiziţionată prin credit furnizor, urmând să fie plătită în 48 de rate lunare, mare parte a sumei fiind asigurată din contribuţia de doi la sută din impozitul pe venit, direcţionată de hunedoreni către SMURD. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Felicitari domnului Marginean pentru tot ce face pentru oameni ,nu ca alți care fac concerte an noroi .

  • Este un lucru extraordinar facut la aceste vremuri grele,grija pentru sanatate pentru oameni arata caracterul omului care sta in spatele realizarii.
    Bravo domnule PETRU NARGINEAN!
    Sa vedem contracandidatii,care vor pierde alegerile,daca fac si ei ceva,profesional(GLIGOR si OANCEA).

  • Felicitari si multumim ca va ganditi la noi! Multumim ca dumneavostra si echipa dumneavostra domnule Marginean se gandeste la binele nostru, pentru ca noi "poporul" uneori ne preocupam cu lucruri marunte si ne impiedicam de oameni marunti nu ne dam seama ce e bine pentru noi.
    Sper sa fim destepti de data asta sa ALEGEM cu dumneavostra domnul Marginean ! Sincer ...nu va meritam suntem lasi uneori suntem influentabili si nu stim si nici nu vrem sa ne indreptam.
    Dar sper ca bunatatea si grija pentru oameni de care dati dovada sa fie recompensata !!!

    Daca ... si sigur va fi asa ... castigati dumnevostra domnule Marginean Petru ... nu catigati numai duneavostra dar cei mai castigati vom fi noi ... cetatenii Devei !!!!

    Sloganul meu pentru dumneavostra este :

    Cu Petre Marginean suntem in siguranta, cu Petre Marginean PRIMAR am castigat cu adevart un om pentru oameni !!!!!!!

    Multa sanatate domnule Marginean !!!!

  • MULTUMIM DOMNULUI PETRU MARGINEAN CA SE GANDESTE LA OAMENI SI INTRADEVAR FACE CEVA FOLOSITOR PENTRU EI.NU STIU CU CE AJUTA CONCERTELE FACUTE DE CONTRACANDITATII DANSULUI OAMENII.BRAVO DOMNULE MARGINEAN,ATI DAT DOVADA CA INTRADEVAR VA PASA DE LOCUITORII DEVEI SI AL INTREG JUDETULUI.

  • Iata dovada ca sunt si oameni care depun eforturi pentru a le fii mai bine semenilor lor.Unul dintre acesti oameni este domnul Petru Marginean si merita din plin votul nostru.Va fii cel mai bun primar pentru municipiul Deva.

    VA MULTUMIM CA DORITI SA NE FI-TI PRIMAL DOMNULE PETRU MARGINEAN!!!!!

  • Multumim IOANA care ne spune " Plimbava-ti toti pupincuristi cu masina cumparata din banii mei!!!" ca a dat bani pentru siguranta si sanatatea cetatenilor !!!

    Apreciem gestul tau draga Ioana si acum daca iti pare rau ca ai dat si tu bani nu ne fa pupincuristi ca nu e cazul. Masina asta e pentru care s-a luptat domnul Marginean este a oricui are nevoie. Dar eu iti doresc sa avem mai putina nevoie de ea si sa fim sanatosi !

    Pentru ca domnul Marginean a dat dovada de nenumarate ori ca e un bun manager si ii pasa de orasul lui de oameni in general eu un devean hotarat il VOTEZ - PETRU MARGINEAN

    MULTUMIM DOMNULE MARGINEAN PETRU

  • Draga "Ioana",
    Daca doar atat poti ajunge cu mintea dumneata obosita, du-te repede si inscrie-te la PDL. Poate o sa primesti vreo galeata cu bunatati. (1 kg de carne de mici, niste scobitori si ... o hartie igienica ieftina sa te stergi la gura).

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

8 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

8 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

8 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

8 ore ago