Categories: Eveniment

Automobil făcut scrum la marginea drumului

Maşina unui hunedorean a fost găsită arzând pe drumul de acces către Pasul Vâlcan, în apropierea stâlpilor telegondolei. Proprietarul susţine că autoturismul i-ar fi fost furat.
Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orei 9. Pompierii de la Detaşamentul din Petroşani au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Fiat Panda, izbit de un copac de pe marginea drumului DJ 666. Ajunşi la faţa locului, aceştia nu au găsit nici picior de om în zonă. Proprietarul autoturismului nu era de găsit, aşa că poliţiştii au intervenit pentru identificarea acestuia şi pentru a stabili dacă a fost vorba despre comiterea vreunei infracţiuni. Deşi în mare parte, maşina fusese făcută scrum, plăcuţa cu numărul de înmatriculare nu era încă distrusă, aşa că oamenii legii au reuşit să-l descopere pe păgubit. Este vorba de un bătrân de 72 de ani, din Vulcan, care susţine că maşina i-a fost furată.
„Acesta a declarat că a lăsat autoturismul parcat pe raza municipiului Petroşani, însă astăzi (n.r. ieri), nu l-a mai găsit, dar nu a formulat plângere penală în acest sens”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a vedea dacă într-adevăr, maşina a fost furată, în timp ce pompierii urmează a stabili cauza producerii incendiului. Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, maşina a ars ca o torţă, cel mai probabil, din cauza unei scântei provocate la impactul autoturismului cu copacul, mai ales, pentru că acesta era prevăzut cu instalaţie GPL. Totuşi, pompierii iau în calcul şi incendierea intenţionată a maşinii. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago