Denunţ penal împotriva lui Moloţ pentru fals în declaraţii şi uz de fals

Sindicatul Naţional Solidaritatea al Metalurgiştilor din România (SNSMR), reprezentat de vicepreşedintele Marin Mititelu, în temeiul art. 223 C.p.p., a formulat  în data de 7 mai 2012, către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un denunţ penal împotriva lui
Mircea Ioan Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, pe motiv că acesta se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de fals în declaraţii şi uz de fals, prevăzute şi pedepsite de art. 291-292 Cod Penal.
Autorul denunţului penal şi-l motivează prin faptul că, potrivit Legii nr. 67/2004, candidaţii la funcţiile de primar, consilieri locali, preşedinţi ai consiliilor judeţene au obligaţia să depună, odată cu declaraţia de acceptare a candidaturii, şi o declaraţie pe propria răspundere că nu au fost colaboratori ai Securităţii. Mircea Ioan Moloţ a semnat o astfel de declaraţie, menţionând că nu a fost colaborator al Securităţii, deşi – afirmă vicepreşedintele SNSMR – acesta a fost informator, cu angajament de acceptare a acestei calităţi, cu note informative date organelor de Securitate comuniste şi înregistrat în evidenţele acestei instituţii cu numele conspirativ „Viorel Panţuru”.
SNSMR, prin Marin Mititelu, a mai sesizat situaţia în care se află candidatul la Consiliul Judeţean Hunedoara Mircea Ioan Moloţ şi la Agenţia Naţională de Integritate şi la CNSAS. Iar în susţinerea solicitărilor sale, Marin Mititelu a depus la dosar documentele aflate în Dosarul de reţea R 1705 şi Dosarul informativ I 151144, care atestă concret că Moloţ a fost un colaborator activ al Securităţii.
Sunt documente pe care le facem publice, deoarece considerăm că oamenii trebuie să aibă informaţii complete asupra unei persoane care vrea să fie aleasă pe cea mai înaltă funcţie în judeţ.

19 comentarii la „Denunţ penal împotriva lui Moloţ pentru fals în declaraţii şi uz de fals”

 1. veziti de sindicatul tau donmule mititelu si nu umbla cu tot felul de baliverne comandate de mircia munteanu.nu mai stiti ce sa faceti sa castigati. ati fugit ca sobolanii la usp si acum prostiti lumea cu tot felul de acuze aduse lui molot. dumneata asa corect esti? sau esti la fel ca ceilalti lideri de sindicat cu vile si milioane de euro.sa ti fie rusine si pentru ce ai scris azi dar si pt ieri . totul scris la comanda la fel ca bena alin. lingaii lui mircia si a usp_ului

 2. pai nu mai e valabila legea lustratiei,In 1990 in germania cu aceasta lege s a interzis accesul la functii publice timp de 10 ani a fostilor colaboratori. la noi dupa 22 de ani se tot vorbeste de fosti….eu cred ca toti au colaborat de aceea nu au dat o lege clara de la inceput. Asa ca sa nu mai aud prostii deastea, atacativa cu altceva

 3. MOLOT la puscarie ,vad ca aparatorii turnatorului la securitate il ataca pe liderul sidical ,acesta este o tactica a securitati ,nu va mai agidati domilor geo ,florin ,Shoni ,Mircea Ioan Molot este terminat ,nu mai are nici o sansa sa castige alegerile .

 4. Geo, nu a fugit nimeni la USP. Voi v-ati aliat stanga cu dreapta in dorinta de ciolan. Stiu sigur ca esti fost coleg de securitate cu Molot. Te-a dat de gol IP-ul si ai dosar de informator. Corect. Colegii se ajuta intre ei. Copiilor tai nu le e rusine cu tine?

 5. Cititi si ganditi: http://www.hunedoaramea.ro/article/ginerele-lui-mircea-molo%C8%9B-c%C3%A2%C8%99tigat-contracte-de-peste-2-milioane-de-euro-de-la-consiliul-jud

 6. Noi ,colaboratorii ,informatorii si rezidentii securitati ,il votam pe colegul nostru Mircea Molot ,nume de cod Panturu Viorel ,pace si securitate.

 7. Prin anii 1962 ,de la Zam pana in Uroi ,pastea turma primului secretar Targoi, acum ne-am modernizat directia sa schimbat de la Pui la Dohovolt pasc turmele turnatorului securist ,hotului Molot.

 8. Molot a dat de mancare acestor ziaristi de cicat. O fost tatucu lor si le-o dat o multime de contracte pe mana. Ani de zile au trait bine din pita turnatorului la Secu la fel ca multi alti cacanari, pana si Mircica. Acum nu mai e bun, au prins curaj slugoii. Mititele in afara de ura si venin mai stii sa slobozesti ceva din fiinta ta abjecta? Lasati-ne smintiti batrani si parasiti scena odata bata-va Dumnezo pa tati ca nu mai e loc de jeguri ca voi pe nicaieri. In afara sa va ocarati si sa va spurcati mai stiti ceva frustratilor? Si sa fim seriosi, voi sindicalistii lu Dumnezo, ati prapadit patrimoniul UGSR, mance-v-ar amaru sa va mance. V-ati umplut burtile escrocilor si ati prostit muncitorii, bata-va Betesigu sa va bata.

 9. Mircea Ion Molot un ca,cat securist pus doar pe furat , din ce bani a cumparat HD-TV si Ziarul Hunedoreanului ?

 10. @Sorin: Din banii castigati de Arion din cele 264 de contracte semnate cu statul! Nu ti-e clar?

 11. Ciinii latra , caravana trece!VOTAM BENDE-MOLOT pentru o coalitie puternica hotarita sa indrepte lucrurile in HUNEDOARA!

 12. INAFARA DE A LATRA CA NISTE IDIOTI LA INFOTV,ASTIA( MIRCIA , ARION,SI LEU -STAPINUL ICSH-ului-care vrea sa-si vinda blocurile statului,cica locuinte sociale), altceva nu stiu sa faca ! ARIOANE , CUM E CU LEGEA HOMOSEXUALILOR? Cu ce obraz mergi la biserica? Am auzit ca te-a spurcat lumea cind ai fost la impartit cani in blocuri !OARE NU MAI PIC DE DEMNITATE? VOTAM BENDE, UN OM CARE NU TI-A ADRESAT NICI UN CUVINT MURDAR IN ACEASTA CAMPANIE! UN OM CU CARACTER!

 13. Mai Oameni buni, cu un turnator la securitate, mergeti voi in Alegeri ? Rusine, Aruncati gunoiul in ..masina de spalat.

 14. Daca ati sti cit a furat,cit a fost de sarac si cit poate fi de ticalos v-ati muta in alt judet. Jos cu el purcelul dracului!

 15. AZI A APARUT LA HATEG PLIANTUL CU AVERILE LUI TIMIS NAE. AM MERS CU CINEVA PESTE TOT SI LE-AM VAZUT CU OCHII MEI.
  DUMINICA VOTEZ GOIA ADRIAN MARCEL. JOS CU HOTUL TIMS SI CLICA LUI.

 16. Sunt acrit de totzi !Asta e scopul.Toti se ajung dupa ce trec prin functii publice

 17. va spun eu ,mititelu,mititelutzul e omul lui nicusor schiau,se lucreaza la mare ,sa prosteasca lumea!;nicule ,daca erai independent ,cu adevarat ,fara prm ,iti dadeam votul ,asa ….yok-bongiok ,asta nu inseamna ca dau la comunisti!poate ,vreau ,merg afara ,cat dureaza votul!asta e RO.,DIN PACATE!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.