Categories: ComunitateFlash

Denunţ penal împotriva lui Moloţ pentru fals în declaraţii şi uz de fals

Sindicatul Naţional Solidaritatea al Metalurgiştilor din România (SNSMR), reprezentat de vicepreşedintele Marin Mititelu, în temeiul art. 223 C.p.p., a formulat  în data de 7 mai 2012, către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un denunţ penal împotriva lui
Mircea Ioan Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, pe motiv că acesta se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de fals în declaraţii şi uz de fals, prevăzute şi pedepsite de art. 291-292 Cod Penal.
Autorul denunţului penal şi-l motivează prin faptul că, potrivit Legii nr. 67/2004, candidaţii la funcţiile de primar, consilieri locali, preşedinţi ai consiliilor judeţene au obligaţia să depună, odată cu declaraţia de acceptare a candidaturii, şi o declaraţie pe propria răspundere că nu au fost colaboratori ai Securităţii. Mircea Ioan Moloţ a semnat o astfel de declaraţie, menţionând că nu a fost colaborator al Securităţii, deşi – afirmă vicepreşedintele SNSMR – acesta a fost informator, cu angajament de acceptare a acestei calităţi, cu note informative date organelor de Securitate comuniste şi înregistrat în evidenţele acestei instituţii cu numele conspirativ „Viorel Panţuru”.
SNSMR, prin Marin Mititelu, a mai sesizat situaţia în care se află candidatul la Consiliul Judeţean Hunedoara Mircea Ioan Moloţ şi la Agenţia Naţională de Integritate şi la CNSAS. Iar în susţinerea solicitărilor sale, Marin Mititelu a depus la dosar documentele aflate în Dosarul de reţea R 1705 şi Dosarul informativ I 151144, care atestă concret că Moloţ a fost un colaborator activ al Securităţii.
Sunt documente pe care le facem publice, deoarece considerăm că oamenii trebuie să aibă informaţii complete asupra unei persoane care vrea să fie aleasă pe cea mai înaltă funcţie în judeţ.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • veziti de sindicatul tau donmule mititelu si nu umbla cu tot felul de baliverne comandate de mircia munteanu.nu mai stiti ce sa faceti sa castigati. ati fugit ca sobolanii la usp si acum prostiti lumea cu tot felul de acuze aduse lui molot. dumneata asa corect esti? sau esti la fel ca ceilalti lideri de sindicat cu vile si milioane de euro.sa ti fie rusine si pentru ce ai scris azi dar si pt ieri . totul scris la comanda la fel ca bena alin. lingaii lui mircia si a usp_ului

  • pai nu mai e valabila legea lustratiei,In 1990 in germania cu aceasta lege s a interzis accesul la functii publice timp de 10 ani a fostilor colaboratori. la noi dupa 22 de ani se tot vorbeste de fosti....eu cred ca toti au colaborat de aceea nu au dat o lege clara de la inceput. Asa ca sa nu mai aud prostii deastea, atacativa cu altceva

  • MOLOT la puscarie ,vad ca aparatorii turnatorului la securitate il ataca pe liderul sidical ,acesta este o tactica a securitati ,nu va mai agidati domilor geo ,florin ,Shoni ,Mircea Ioan Molot este terminat ,nu mai are nici o sansa sa castige alegerile .

  • Geo, nu a fugit nimeni la USP. Voi v-ati aliat stanga cu dreapta in dorinta de ciolan. Stiu sigur ca esti fost coleg de securitate cu Molot. Te-a dat de gol IP-ul si ai dosar de informator. Corect. Colegii se ajuta intre ei. Copiilor tai nu le e rusine cu tine?

  • Noi ,colaboratorii ,informatorii si rezidentii securitati ,il votam pe colegul nostru Mircea Molot ,nume de cod Panturu Viorel ,pace si securitate.

  • Prin anii 1962 ,de la Zam pana in Uroi ,pastea turma primului secretar Targoi, acum ne-am modernizat directia sa schimbat de la Pui la Dohovolt pasc turmele turnatorului securist ,hotului Molot.

  • Molot a dat de mancare acestor ziaristi de cicat. O fost tatucu lor si le-o dat o multime de contracte pe mana. Ani de zile au trait bine din pita turnatorului la Secu la fel ca multi alti cacanari, pana si Mircica. Acum nu mai e bun, au prins curaj slugoii. Mititele in afara de ura si venin mai stii sa slobozesti ceva din fiinta ta abjecta? Lasati-ne smintiti batrani si parasiti scena odata bata-va Dumnezo pa tati ca nu mai e loc de jeguri ca voi pe nicaieri. In afara sa va ocarati si sa va spurcati mai stiti ceva frustratilor? Si sa fim seriosi, voi sindicalistii lu Dumnezo, ati prapadit patrimoniul UGSR, mance-v-ar amaru sa va mance. V-ati umplut burtile escrocilor si ati prostit muncitorii, bata-va Betesigu sa va bata.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

13 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

13 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

13 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

13 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

13 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

13 ore ago