Categories: Actualitate

Agresorii pădurarului din Brad rămân în arest

Maximilian Gânju

Doi dintre cei patru inculpaţi în dosarul fur­tului de lemn din zona Brad, unde un pădurar a fost agresat, rămân în spatele gratiilor. Alţi doi sunt în arest la domiciliu.
Judecătoria Brad a prelungit mandatele de arestare preventivă pentru Ionel Chiriţă-Vic­to­raş şi Florin Nicodin Stanciu, cei doi fiind tri­mişi în judecată pentru infracţiunile de ultraj şi tâlhărie, totodată respingând cererile aces­tora de înlocuire a măsurii arestării pre­ven­tive, cu o măsură mai puţin restrictivă. Solu­ţia instanţei din municipiul Brad a fost men­ţinută şi de judecătorii Tribunalului Hu­ne­doa­ra. Mariana-Aurelia Putuca a scăpat din Cen­trul de Deţinere şi Arest Preventiv Deva, după ce judecătorii au decis să o plaseze în arest la domiciliu. Tot în arest la domiciliu se află şi Maria Otilia Faur, ambele fiind inculpate în acelaşi dosar penal.
Reamintim că cei patru inculpaţi au atacat un pădurar aflat în verificare pe raza lo­ca­lităţii Bulzeştii de Jos. Aceştia transportau ma­terial lemnos cu un atelaj şi când au fost întrebaţi de provenienţa lemnului, au devenit re­cal­ci­tranţi şi l-au agresat. Un adolescent de 16 ani aflat cu suspecţii a scăpat de urmă­rirea pe­nală. Poliţiştii i-au luat pe atacatori de acasă în urma unor deschideri făcute de mascaţii IPJ. Cazul a atras atenţia Federaţiei Sindi­ca­telor Silva care a solicitat sprijinul Procu­ro­ru­lui General al României pentru mo­ni­to­rizarea actelor de cercetare şi urmărire pe­nală ce se efectuează în aceste cazuri de agresiune în­dreptată împotriva personalului silvic.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago