Adolescentă bătută în stradă, la Deva

Poliţiştii s-au autosesizat după ce imaginile cu adolescenta bătută au ajuns pe reţelele so­ciale. Agresoarea, o fată de 13 ani, nu va răs­punde penal.

Totul s-a petrecut într-un cartier al mu­ni­ci­piu­lui Deva sub privirile altor adolescenţi. Aceş­tia nu intervin pentru a aplana conflictul, ba chiar par să o încurajeze pe agresoare. ”În data de 07.09.2020, în urma unei postări pe o re­ţea de socializare a unui mesaj şi a unei fil­mări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Cr­i­minale din cadrul Poliţiei municipiului Deva, s-au sesi­zat din oficiu că, în prezenţa mai multor mar­tori, toţi adolescenţi, o minoră în vârstă de 16 ani a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani. În cauză poliţiştii au în­tocmit dosar pe­nal pen­tru infracţiunile de lo­vire şi alte violenţe şi tul­burarea liniştii şi or­dinii publice”, a pre­ci­zat Carla Strujan, pur­tă­torul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Părinţii minorei agresoare riscă o amendă contravenţională. Anchetatorii încearcă să-i identifice pe toţi cei care au fost la faţa locu­lui în momentul în care adolescenta a fost agresată. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.