ActualitateFlash

Angajații de la Mintia, din nou în fața porții termocentralei

Oana Mihnea

 02-protest-mintia-1-300x135   Cu toate că și ieri dimineață au refuzat să intre la muncă, astăzi au făcut același lucru. Câteva sute de angajați de la termocentrala Mintia au avut din nou nemulțumiri și au protestat.

       Motivul este acela că nu au primit avansul promis ieri și tichetele de masă. De asemenea, aceștia au invocat din nou și problema contractului colectiv de muncă. ”CCM-ul încă se negociază și la această oră. Aseară trebuia să avem un rezultat, însă negocierile au fost blocate și reluate astăzi. În jurul orei 9.00, protestul s-a încheiat pentru că anagajații au primit avansul, iar tichetele de masă au fost plătite și urmează să le fie distribuite. Acum așteptăm rezultatul negocierii”, a declarat vicepreședintele Sindicatului Muntele, Cristian Iștoc.

       Energeticienii sunt nemulțumiți de condițiile din noul contract colectiv de muncă, întrucât cel vechi expiră în 1 august. Acesta presupune reducerea cu 20 la sută a veniturilor salariaților. Dacă situația nu se rezolvă, cel mai probabil va fi declanșată greva generală.

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura