Actualitate

Lotul Moloţ, menţinut sub control judiciar

03-Mircea-Molot-2155Ieri, procurorii DNA – Serviciul Teritorial Alba Iulia au prelungit măsura controlului judiciar pentru Mircea Moloţ , Tiberiu Balint , Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte, cu încă 60 de zile. Dispoziţia procurorilor nu este definitivă, împotriva acesteia putând fi depusă plângere în instanţă.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă al DNA, pe perioada controlului judiciar cei patru vor avea de respectat anumite obligaţii impuse de procurori. Pe lângă a da cu subsemnatul la Poliţie, Moloţ, Balint, Pup şi Axinte nu au voie să depăşească limita teritorială a judeţului Hunedoara. Cei patru nu au voie să comunice între ei, sau cu martorii din dosarul în care sunt cercetaţi. Singura excepţie fiind în cazul lui Moloţ, care poate lua legătura cu fiica sa, care-i căsătorită cu Robertto Venter, anchetat în acelaşi dosar.
03-tiberiu-balint_1-465x390De asemenea, toţi patru nu au voie să-şi exercite profesiile şi funcţiile în exercitarea cărora au comis infracţiunile pentru care au intrat în vizorul oamenilor legii. Pentru Tiberiu Balint, Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte, procurorii au mai impus o interdicţie, aceea de a nu exercita nici o activitate în cadrul unor societăţi comerciale, având posibilitatea de a solicita doar relaţii scrise de la această societate, care vor fi prezentate în termen de cinci zile şi organului de urmărire penală, inclusiv răspunsurile primite. (N. Bumbac)

4 comentarii la „Lotul Moloţ, menţinut sub control judiciar

  • Vai, ce nedreptate! Lor trebuia sa li se dea premiul Nobel pentru pace, nu control judiciar.

  • Dar cand a intins masa imbelsugata pentru burtile nesatule ale celor care au avut tupeul sa implice BISERICA in mascarada aia cu premiul oferit lui MOLOT de ce nu s-a sesizat nimeni?!
    Parca i s-a pus sechestru pe avere?
    Sau averea stransa de asta prin furt este atat de mare incat mai ramane pt. trei generatii?

  • Ce legatura are una cu alta ? Masa intinsa a fost din dorinta lui de preamarire, draga Zoe.

  • Nu i-au rezolvat nimic cu controlul judiciar sefii din politie pe care molot i-a pus in functii in detrimentul altora competenti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura