Eveniment

Ţepara din Petrila, condamnată definitiv

logo mesagerulNatalia Bumbac

Ieri, magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au dat sentinţa definitivă în dosarul în care Doina Maria Dobre este judecată pentru înşelăciune. Magistraţii au admis cererile Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, de reîncadrare a faptelor, au desfiinţat în parte sentinţa penală dată de prima instanţă, dar au menţinut pedeapsa administrată. Totodată, au admis cererea de recuperare a cheltuielilor judiciare solicitate de o parte vătămată din dosar.
Prin urmare, Doina Maria Dobre, din Petrila, o rudă prin alianţă a edilului localităţii, va avea de executat şapte ani şi jumătate de închisoare, o pedeapsă contopită pentru mai multe infracţiuni pentru care a fost judecată de instanţe diferite, din care va fi scăzută perioada executată deja. Vă reamintim că femeia a fost trimisă în judecată, fiind acuzată de înşelăciune de 42 de locuitori din Petrila.
Potrivit persoanelor care au fost escrocate, Doina Maria Dobre lua bani cu împrumut de la ei, sau îi convingea să o gireze pentru credite luate din bănci, bani pe care nu i-a mai înapoiat. În momentul în care i-au fost aduse aceste acuzaţii, femeia se afla în spatele gratiilor, pentru că a fost prinsă de DIICOT Gorj că se ocupa cu trafic de persoane, proxenetism şi prostituţie, alături de alţi indivizi. În acest caz, Tribunalul Gorj a condamnat-o la şapte ani şi jumătate de închisoare, iar pentru înşelăciune, judecătorii din Petroşani au condamnat-o la trei ani de puşcărie, ca în final, să execute pedeapsa cea mai mare dată de instanţa gorjeană. Decizia de ieri a Curţii de Apel Alba Iulia este una definitivă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura