Actualitate

Recidivistul închis pentru viol, trimis în judecată

Maximilian Gânju

Individul de 41 de ani din municipiul Lupeni, care a bătut o minoră şi apoi a dus-o pe un deal de la marginea localităţii cu intenţia de a o viola, a fost trimis în judecată.
Bărbatul de 41 de ani este recidivist şi se află în spatele gratiilor tot pentru viol, iar ieri a fost adus din penitenciarul Aiud la Judecătoria Petroşani, pentru a răspunde acuzaţiilor aduse de procurori, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal şi tentativă de viol asupra unei minore.

A scăpat cu noroc
Francisc Carol Stoica, zis „Pili”, a sechestrat o tânără de 17 ani din Lupeni, în luna iulie a acestui an şi, după ce a dus-o într-un loc izolat de la marginea localităţii, pe un deal, a vrut să abuzeze de ea. Norocul fetei a fost că individul s-a speriat după ce a auzit vocile unor trecători care se duceau după fructe de pădure şi adolescenta a reuşit să scape din strânsoarea violatorului şi să fugă.
Ajunsă acasă, adolescenta le-a povestit părinţilor ceea ce i s-a întâmplat, iar aceştia au alertat poliţia. Recidivistul s-a ascuns timp de o săptămână prin Lupeni, însă oamenii legii au reuşit să-l prindă şi să-l aresteze. Pe parcursul urmăririi penale, violatorul a vrut să-i convingă pe procurori că nu intenţiona să abuzeze de tânără şi chiar a cerut să fie scos de după gratii şi cercetat sub arest la domiciliu. Cererile sale au fost respinse de magistraţi de fiecare dată. Pentru că este recidivist şi a mai fost condamnat tot pentru fapte asemănătoare, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura