Actualitate

Le-a luat foc maşina de deszăpezire

Maximilian Gânju

O autospecială folosită de municipalitatea Petroşani încă de sâmbătă la deszăpezire a luat foc din cauza suprasolicitării. Din fericire, a fost vorba mai mult de un început de incendiu, iar şoferul şi angajaţii care deserveau utilajul au reuşit să stingă focul.
„A lucrat de aproape 48 de ore fără oprire. Am văzut că avea ceva probleme şi au dus-o în staţie, pentru a-i schimba acumulatorul. După ce s-a pus bateria nouă, am văzut fum. Posibil un scurt circuit, dar n-a apucat să se extindă, pentru că am observat la timp”, au explicat angajaţii municipalităţii.
În Petroşani, încă de sâmbătă, de când s-a primit avertizarea de cod galben de ninsori, s-a lucrat fără oprire pentru deszăpezirea drumurilor şi a trotuarelor. Ieri-luni, încă mai erau zone din municipiu, în special cartiere mărginaşe, unde circulaţia, atât a pietonilor, cât şi a şoferilor se făcea cu dificultate. Edilii spun însă că dacă nu va mai ninge abundent, în două trei zile vor fi degajate toate parcările şi se va putea circula în condiţii foarte bune în toate zonele localităţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura