Actualitate

Centru de informare turistică la Petroşani

Maximilian Gânju

Declarat staţiune turistică de interes naţional, Petroşaniul va avea un centru de informare pentru turişti, în condiţiile în care astăzi, un vizitator încă nu ştie încotro să apuce şi ce ar putea vizita.
Municipalitatea Petroşani a obţinut printr-un proiect finanţat din fonduri nerambursabile, suma necesară înfiinţării unui centru de informare turistică. Banii urmează a fi viraţi în conturile primăriei, iar valoarea investiţiei se ridică la circa 600.000 de lei. „Biroul de informare turistică este prins în programul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Am primit acordul de la minister, în care am fost anunţaţi că proiectul este eligibil şi urmează să ni se vireze banii. Valoarea investiţiei este de aproximativ 600.000 de lei, fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Deja, Primăria Petroşani a eliberat autorizaţia de construcţie pentru firma care va face obiectivul, iar lucrările ar trebui să fie finalizate în maximum doi ani de zile şi centrul de informare funcţional. Edilii din Petroşani speră însă ca firma constructoare să realizeze mai repede obiectivul, în condiţiile în care deja, lucrările la domeniul schiabil din Parâng avansează.

One thought on “Centru de informare turistică la Petroşani

  • La Petrosani, exista CENTRU DE INFORMARE TURISTICA! Documentati-va inainte de a scrie! Nu putea fi declarata Statiune de interes National, daca nu avea un astfel de Centru, dar banii vorbesc!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura