FlashPolitica si administratie

Burjan, la loc comanda!

Sorina Popa

Surpriză de proporţii în ceea ce priveşte numirea prefectului de Hunedoara. După ce la sfârşitul anului trecut, prefectul Attila Dezsi a fost avansat pe postul de secretar general al guvernului, numirea unei alte persoane din UDMR pe funcţia lăsată liberă a fost tot amânată.

„Schimbările politice din ultimele zile şi în primul rând, decizia Curţii Constituţionale, conform căreia vom avea alegeri locale în luna iunie, ne face să reconsiderăm postul de prefect. În câteva zile, vom face public numele viitorului prefect al judeţului”, a declarat Iuliu Winkler, preşedintele UDMR Hunedoara.
În aceste condiţii, este clar că Grigorie Burjan (foto), directorul de la Serviciul de Gospodărire a Apelor Hunedoara, nu va mai fi numit pe funcţia de prefect al judeţului. Reamintim că Burjan a fost nominalizat de organizaţia judeţeană şi aprobat de conducerea centrală a UDMR să ocupe postul de prefect, dintre cinci membri ai UDMR Hunedoara, propuşi pentru respectiva funcţie. Este vorba de Barna Bende, directorul Spitalului municipal din Hunedoara, Istvan Dezmeri, preşedintele executiv al UDMR Hunedoara, Lorincz Szell, secretar de stat la MTS şi Istvan Ferenczi, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a UDMR. Potrivit eurodeputatului Iuliu Winkler, postul de prefect aparţine  UDMR, el nefiind negociabil cu alte formaţiuni politice. Cu certitudine, viitorul prefect va fi unul dintre ceilalţi patru candidaţi amintiţi mai sus.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura