Politica si administratie

Nu vrea vrăjitoare şi vraci în Parlament

Carmen Cosman

Deşi a reuşit să ajungă în Parlament de pe locul al treilea, deputatul PNL Bogdan Ţîmpău (foto) vrea să facă revoluţie politică acum. Deşi şi-a scris şi el demisia, fără să o depună la Camera Deputaţilor, Ţîmpău susţine că aşteaptă şi de la parlamentarii PDL să demisioneze.

Visează la cai verzi pe pereţi
Deputatul PNL este de părere că membrii PDL trebuie să înţeleagă că, pe fondul acestei emoţii negative a populaţiei împotriva partidului de guvernământ, nici una dintre măsurile care va fi luată de Executiv nu va fi îmbrăţişată de populaţie. Iar PDL ar putea să scadă atât de mult în sondaje, încât să nu mai intre deloc în Parlament. „Eu, sincer, nu îmi doresc să dispară PDL de pe scena politică, pentru că va genera intrarea în Parlament a tot felul de vindecători, de vrăjitoare, până la Partidul OTV. Dacă nu intră PDL şi USL nu va lua 99 la sută, pe un vid generat de o astfel de cădere, cine poate intra? UNPR, Dan Diaconescu Direct… Nu aceasta este soluţia unei democraţii stabile, iar eu îmi doresc stabilitate democratică în România”, a explicat Bogdan Ţîmpău, care a subliniat că nu şi-ar dori să facă parte în nici un caz dintr-un partid care ar avea 99 la sută din opţiunile de vot. „Îmi doresc ca PDL să facă pasul în spate şi să rămână la 10–15 procente”, a conchis politicianul.

6 comentarii la „Nu vrea vrăjitoare şi vraci în Parlament

  • Sobolanule ,tie frica de noi PARTIDUL POPORULUI ,ca te vom baga la puscarie ,ai furat milioane de euro in cardasie cui Molot ,prin proiecte neviabile platite de primarii liberali,de ce sa voteze lumea USL ,sobolanule sa furati prin rotatie cu PD-L ,ce ai facut tu in parlament ciocoiule ,ai furat si mai vrei sa fii votat,tu cu hotul de Rusanu,ati furat sobolanilor ,ajunge ,este timpul pentru parlamentari cinstiti ,care tin cu poporul,esti tampit de-a binele daca crezi ca voi USL castigati 99%, da nu vrei sa dispara PD-L ca sunteti aceasi mafie,noi PP-DD vom castiga alegerile nu mai vrem sa-l vedem pe ciocoiu Molot ,pe ciocoiu Rusanu ,pe ciocoiu Tampau. JOS CU HOTII PD-L SI USL.

  • Esti un papagaaaal de locul trei.Atata poti… asta e.

  • Cine mai este si pacaliciu asta ,nu am auzit de el.Nici nu are mutra de parlamentar.Poti sa iti dai demisia papagalule ,decat sa dormi in parlament pe banii nostri care lucram in mediul privat ,si platim taxe si impozite ,dormi acasa .

  • La ce fata are, nu e de mirare ca a luat doar locul 3 !!
    La cit il duce mintea , ar trebui sa se bucure ca astia nu-si dau demisia, pentru ca dupa calculele sale nu va mai avea concurenta daca, PDL scade intratit ca nu va mai prezenta pericol!!!
    Dar daca acum 4 ani a iesit pe locul 3, eu daca m-as uita in oglinda in locul lui, ori as sparge oglinda ori as trece mai repede la lustruit bocancii sefilor de la Bucuresti …..!!!

  • Cu cine ai vorbit pentru ce-ti doresti cu mama omida sau cu pestisorul de aur ?
    :)))))))

  • Sunt niste comentarii aiurea! Cu cine vreti voi sa intrati in Parlament??cu Partidul Poporului adica cu = ZERO TV!cu nebunul ala de Diaconescu din Caracal unde s-a rasturnat caru cu toti prostii!Sunteti putin nervos si suparat in aceasta poza ,domnule deputat Timpau,atata tot!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura