Eveniment

Prins cu petardele în geantă

Cristina Ghenea

Un tânăr de 23 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de poliţişti că încerca să vândă articole pirotehnice interzise.
Bărbatul a fost depistat marţi dimineaţă, pe o stradă din Lupeni, având asupra sa o geantă cu 10 kilograme de articole pirotehnice, majoritatea petarde, din categoriile I şi II. Tânărul, care locuieşte fără forme legale în Lupeni, a fost dus la Poliţie, unde a recunoscut că intenţiona să comercializeze pocnitorile pe care le deţinea, deşi nu avea autorizaţie. Geanta cu petarde a fost confiscată, iar pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal pentru comerţ ilegal cu articole pirotehnice.
Controale până în ianuarie
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române, începând de la 1 noiembrie, poliţiştii din ţară au constatat 111 infracţiuni şi au confiscat 180.000 de kilograme de obiecte pirotehnice, în valoare de peste 500.000 de euro. Controalele desfăşurate în cadrul acţiunii „Foc de artificii“ vor continua până în data de 9 ianuarie 2012, iar la acestea participă şi specialişti din inspectoratele teritoriale de muncă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura